Stucadoor
Links | Disclaimer
Reijnen Afbouw in Utrecht
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Utrecht

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VReijnen Afbouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Reijnen Afbouw
Nijenrodeplantsoen 10
3554TT Utrecht

tel: 06-39658476

Extra informatie

Heeft u dat ook wel eens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen?, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, Of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wil zien? Hoofdzakelijk stucadoorswerkzaamheden in en rondom uw huis. Sinds kort doen we alle tegelwerkzaamheden erbij. Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres ben.    
Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een klein bedrijf met een betrouwbare reputatie, al zeggen we het zelf, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets. 
 
Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, dat deze scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets. 
 
Tot slot, ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. 
 
Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. We horen graag van u!