Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Midden Nederland in Utrecht
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Utrecht

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

W.A. Vultostraat 35
3523 TV Utrecht

tel: 06 54768317

Extra informatie

Stucadoorsbedrijf Midden Nederland   
Een klein stucadoorsbedrijf met grote capaciteit! Wij zijn gespecialiseerd in restauratie, renovatie, kleine én grote verbouwingen en de nieuwste trends op stucadoors gebied. Kortom alles kan bij ons. 
 
Al meer dan 28 jaar hebben wij ervaring in de stucadoors branche. Daarom besloten wij in augustus 1997 voor ons zelf te beginnen, omdat wij dachten en nog steeds denken dat er nog het een en ander verbeterd kan worden in deze branche. Zo leveren wij een totaal pakket aan de klant van alle soorten stucadoors- en schilderwerk. 
 
Wij zijn vakmensen voor restaureren en renoveren in zowel oudbouw als nieuwbouw met ruime ervaring met stukadoren van wanden, plafonds, lijsten en ornamenten in nieuwe én oude panden. 
 
Binnen stucwerk én buiten stukwerk met super strakke vormgeving in rijtjeshuis tot design villa en ook het stukadoren en schilderen van grachtenpanden, herenhuizen en (stads) boerderijen! 
 
Van het begin tot het einde begeleiden wij de werkzaamheden die plaats vinden en geven u gratis advies over de mogelijkheden, materiaal- en kleurkeuze. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer of via het 
contact formulier.