Stucadoor
Links | Disclaimer
Ferry Zandvliet Stucadoorsbedrijf vof in Leiden
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Leiden

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VFerry Zandvliet Stucadoorsbedrijf vof
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Ferry Zandvliet Stucadoorsbedrijf vof
Buitenruststraat 2-2a
2313 ZK Leiden

tel: 071 5123999

Extra informatie

Ferry Zandvliet stucadoorsbedrijf vof, gevestigd in Leiden, is een bedrijf dat er genoegen in schept om kwalitatief goed stucadoorswerk te leveren. Een moderne kijk op het vak en het gebruik van alleen de beste materialen maken dit mede mogelijk.   
Geïnspireerd door zijn vader die meer dan 30 jaar ervaring heeft in het leggen van vloeren en vanwege de wil om een eigen beroep uit te voeren, begon Ferry Zandvliet in 1991 met zijn stucadoorsopleiding. Op 21-jarige leeftijd behaalde hij zijn gezelsdiploma en werd hiermee volleerd stucadoor/leermeester. Sinds die tijd volgde hij nog diverse cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste stucadoorstechnieken. 
 
In 1999 richtte Ferry Zandvliet een vennootschap onder firma op met zijn vader H.J. Zandvliet, de man achter het gelijknamige vloerenbedrijf bv. Sindsdien heeft Ferry Zandvliet Stucadoorsbedrijf vof kunnen uitgroeien tot een goedlopend bedrijf met twee medewerkers in dienst en een steeds grotere kring van tevreden klanten. 
 
Komt u bij Ferry Zandvliet voor de laagste prijs, dan moeten wij u helaas teleur stellen. Minder dan de beste kwaliteit leveren is iets waar Ferry Zandvliet stucadoorsbedrijf een hekel aan heeft. Wij kijken u graag recht in de ogen aan. In de praktijk is het gewoon niet mogelijk om voor prijzen die door sommige bedrijven worden gehanteerd een goede kwaliteit werk te leveren. 
 
Klanten worden, terecht, steeds kritischer. Er wordt kwaliteit verwacht, maar men wil er zo min mogelijk voor betalen. Maar het is niet echt een geheim dat er bij de laagste prijzen voor stucadoorswerk geen topkwaliteit mag worden verwacht. Neemt u genoegen met meer scheuren en minder lange levensduur van uw stucwerk? Prima. Maar wilt u kwaliteit die met aandacht wordt aangebracht? Dan nodigen wij u uit om met ons in contact te treden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.  
 
Welkom bij Ferry Zandvliet Stucadoorsbedrijf, de stucadoor in Leiden en de Randstad voor kwalitatief hoogwaardige wand- en plafondafwerking. Ook de stucadoor voor vakkundige restauratie en reparatie van stucwerk en lijstenwerk. 
 
Het vak van stucadoor is vele duizenden jaren oud. De eerst bekende toepassing van stucwerk was reeds rond het jaar 9250 voor Christus, in de oude stad Jericho. Niet alleen religieuze bouwwerken, maar ook de muren van normale huizen in die stad waren toen al voorzien van een soort pleisterwerk. De eerste stucadoor moet al meer dan elfduizend jaar geleden hebben geleefd. Verder komen we de stucadoor tegen bij de Egyptenaren, die 5000 jaar geleden de pyramide van Cheops met gips bepleisterden. En ook in het Griekse Rijk en in de Middeleeuwen was de stucadoor geen onbekende. 
 
Dat het vak van stucadoor met zijn tijd is meegegaan, is te zien op deze site. Hier draait alles om gips en de uiteenlopende manieren waarop de stucadoor er uw wanden en plafonds mee kan afwerken. De tijd dat een stucadoor alleen maar met gips werkte, is voorbij. Meer hedendaagse soorten stucwerk die uw stucadoor kan aanbrengen, zijn o.a. sierpleisters zoals spachtelputz en granol, geschuurde plafonds en raffaello. Raffaello is een soort Italiaans kunstmarmer / stucmarmer. 
 
Deze stucadoor site besteedt apart aandacht aan diverse soorten sierlijsten, zoals kooflijsten en perklijsten. Verder kunt u lezen wat uw stucadoor kan betekenen op het gebied van reparatie en restauratie van stukwerk en lijstenwerk. 
 
Neem een kijkje in één van de acht fotodossiers (totaal 65 foto's) en ontdek de mogelijkheden met stuc. Hebt u een vraag over stucadoorswerk? Vind dan hier het antwoord (in één van de 71 beantwoorde vragen) of vraag het anders aan de stucadoor. 
 
Ferry Zandvliet stucadoorsbedrijf is ondermeer actief in rond de volgende steden: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Scheveningen, Zoetermeer, Delft, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.