Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Stavleu in Leiden
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Leiden

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Stavleu
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Stavleu
Adres Haagweg 270
2324 NC Leiden

tel: 071-8886213

Extra informatie

Vakkundigheid, netheid, professionaliteit en betrouwbare afspraken!  Geplaatst op 31 augustus 2011 door Martijn Stavleu  
 
Stavleu stucadoors is uw stucadoor voor al uw stuukwerk, welkom op onze website. Wij zijn gevestigd in Leiden maar stuken door heel Nederland. Onze diensten en producten leveren wij aan particulieren maar ook aan de zakelijke markt. 
 
Stucadoorsbedrijf Stavleu is een betrouwbaar en georganiseerd bedrijf met ervaring op het gehele gebied van stukadoren. Vakkundigheid, netheid, professionaliteit en betrouwbare afspraken staan bij Stucadoorsbedrijf Stavleu hoog in het vaandel. 
 
Wij verzorgen alles: van stuken tot het sausen van de wanden en/of plafonds. Wij zien het steeds vaker dat klanten het fijn vinden om de wanden en plafonds door één bedrijf te laten afwerken. Niet alleen het stukadoren kunnen wij verzorgen, maar ook het sausen van de wanden en plafonds. Strak stuukwerk op kleur gesaust is momenteel veel gevraagd. Voor meer informatie kunt u kijken bij onze producten en diensten en verstuur uw gegevens zodat via het contact formulier in voor een vakkundig advies. 
 
Wie zijn wij 
 
Het bedrijf, Stucadoorsbedrijf Stavleu is opgericht door Martijn Stavleu. Martijn heeft jarenlange ervaring als allround stucadoor en is uiteindelijk zijn eigen bedrijf opgestart. 
 
Stucadoorsbedrijf Stavleu is een jong en groeiend bedrijf waarbij kwaliteit erg belangrijk is. 
Wij stuken niet alleen in de omgeving van Leiden maar door heel Nederland.