Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoor in Koewacht
Selecteer een stucadoor
<<=Terug naar provincie Zeeland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy


Stucadoors in buurt van Koewacht

Stucadoorsbedrijf Van Alphen
Steensedijk 10
4561GM Hulst

Extra informatie:
........ Alex is wel de 5 e opeenvolgende generatie van stucadoors in de familie. Na de eerste jaren als eenmansbedrijf te hebben gefunctioneerd, zijn in 1999 de eerste 2 leerling-stucadoors in dienst genomen. In 2000 werd het team versterkt door de ervaren heer van Alphen senior en in 2001 en 2002 werden er opnieuw een stucadoor en een leerling.......
De Maat Stucadoorsbedrijf
Kleine Bagijnestraat 30
4561CP Hulst

Extra informatie:
Ons Bedrijf Stukadoorsbedrijf De Maat is een vertrouwd adres voor al uw stucadoorswerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds 2008 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan sierpleisters, .......
Neve & De Nijs Stucadoors- en Vloerenleggersbedrijf
Nijverheid 4
4587LK Kloosterzande

Extra informatie:
Na jarenlang bij Stukadoors en vloerenleggersbedrijf Smulders te hebben gewerkt kwamen Michel Neve en Martijn de Nijs tot het besluit een stucadoors- en vloerenleggersbedrijf te starten genaamd Neve en de Nijs. Het bedrijf richt zich op particulier en stucadoor en heeft als doel het leveren van vakwerk en zorgen dat de klant tevreden is.
Tst stucadoors
plevierweide 57
4501rt terneuzen
Bryan stucadoors
plevierweide 57
4501rt terneuzen
Stucadoorsbedrijf Blaakman & Vermeulen
Smoutweg 4/16
4524EK Sluis


Plaatsen in omgeving van Koewacht

Hulst (2 stucadoors)
Kloosterzande (1 stucadoor)Bent u een stucadoor uit Koewacht of elders en wilt u stucadoors activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Koewacht staat momenteel 1 stucadoor vermeld.