Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Van Alphen in Hulst
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Hulst

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Van Alphen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Van Alphen
Steensedijk 10
4561GM Hulst

tel: 0114-374300

Extra informatie

VAN ALPHEN STUKADOORSBEDRIJF is een van de leden van Stichting Afbouwkeur in Nederland.   
Afbouwkeur-bedrijvenn staan voor zekerheid, vakbekwaamheid, innovatie en creativiteit. 
 
Stukadoorsbedrijf van Alphen is in 1997 opgericht door Alex van Alphen. Het bedrijf is weliswaar niet van vader op zoon overgegaan, maar Alex is wel de 5 e opeenvolgende generatie van stucadoors in de familie.  
 
Na de eerste jaren als eenmansbedrijf te hebben gefunctioneerd, zijn in 1999 de eerste 2 leerling-stucadoors in dienst genomen. In 2000 werd het team versterkt door de ervaren heer van Alphen senior en in 2001 en 2002 werden er opnieuw een stucadoor en een leerling aangenomen. Een nieuwe uitbreiding in 2003 volgde door de aanname van een stucadoor met ruime ervaring. 
 
Het afgelopen jaar is het team aangevuld met wederom een ervaren stucadoor, een meewerkende uitvoerder en een schilder.  
 
De hoofdtaak van het bedrijf is uiteraard het verrichten van stuc- en spuitwerk, maar sinds de aanname van een zeer ervaren schilder behoort ook het uitvoeren van schilder- behangwerkzaamheden tot de activiteiten.  
 
De klantenkring is zeer divers. Er wordt gewerkt voor particulieren, hoofdstucadoors, onderstucadoors en overheidsinstellingen in Zeeland en Vlaanderen.  
 
Stucwerk nieuwbouw  
Wat is stucwerk? 
Stukadoren is het uitvlakken van muren en plafonds; het strak maken van een hobbelige wand of een golvend plafond. Zonder stucwerk zou u in een huis wonen met wanden van steen, hout of beton met zichtbare water- en stroomleidingen. De afwerkmogelijkheden zijn groot. Schilderwerk, behang en tegelwerk, maar ook een op kleur geleverde afwerklaag behoort tot de mogelijkheden. De basis voor al deze afwerkingen is stucwerk. Daarom is ons motto: een goed begin is het halve werk voor de rest van de afbouwfase  
 
Stucwerk Verbouw  
Indien u uw woning uitbreidt met een serre, uw keuken, badkamer of woonkamer verandert, of uw woning geheel als nieuw wilt opknappen kan een vakkundig stucadoor een grote rol spelen. Goed gestucadoorde wanden en plafonds zijn immers de basis voor de verdere afwerking. 
 
Indien uw woning ouder dan 15 jaar is komt u in aanmerking voor een verlaagd BTW-tarief van slechts 6%. 
 
 
Wanden  
 
Glad pleisterwerk 
 
Glad pleisterwerk betreft het vlak, glad en te lood stukadoren van wanden met diktes van 2 tot 20 mm in één laag (over bijvoorbeeld metselwerk of oude gestucadoorde wanden of plafonds). Glad en vlak pleisterwerk vormt een goede ondergrond voor sauswerk, behang of sierpleister.

Specialiteit
  • Stuckwerk 
  • Wandafwerkingen 
  • Plafonds 
  • Buitengevels 
  • Zandcementdekvloeren 
  • Nieuwbouwstucwerk 
  • Verbouwstucwerk 
  • Glaspleisterwerk 
  • Sierpleister 
  • Waterdichtstucwerk