Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoor in Gieten
Selecteer een stucadoor
<<=Terug naar provincie Drenthe

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacyOverzicht stucadoors in Gieten

Stucadoorsbedrijf Ybele Koehoorn B.V.
Vlintenstraat 1
9461 HT Gieten

Extra informatie:
........ Ybele Koehoorn B.V. is een traditioneel stucadoorsbedrijf, gespecialiseerd in het verfraaien en decoratief afwerken van wanden en plafonds in kleur en structuur. Het volledig verzorgen van de aanleg van vloeren is een andere specialiteit. Hierdoor kunnen wij projecten desgewenst van plafond tot vloer uitvoeren........

Stucadoors in buurt van Gieten

Prostuc BV Afbouwbedrijf
Zendmastweg 15
9405CD Assen

Extra informatie:
Prostuc BV Afbouwbedrijf is in ca. 30 jaar uitgegroeid tot een afbouw bedrijf met gemiddeld 60 medewerkers. De organisatie van Prostuc BV Afbouwbedrijf is sterk beïnvloed door ISO 9002 (in 1993) waarmee wij onze stijl van werken grotendeels hebben ontwikkeld. De tegenwoordige eisen op het gebied van kwaliteit, planning, Arbo, veiligheid en .......
Stucadoorsbedrijf Been
Mastmakerstraat 6-A
9403VH Assen

Extra informatie:
Welkom bij Stucadoorsbedrijf Been. Uw stucadoor op het gebied van stucwerk, gevelstucwerk, spackwerk, schilderwerk, lijstwerk, ornamenten, restauratie en spuitwerk op vloeren, wanden, plavonds en buitengevels bij nieuwbouw en verbouwing, zowel voor bedrijfsleven als particulier. We zijn gevestigd in Assen en het totale werkgebied bestrijkt Drenthe, Groningen, Friesland en Kop van Overijssel.
Stucadoorsbedrijf Veldman
Van der scheerstraat 23
9406 JK Assen
Stucadoorsbedrijf Gerwin Alting
Gazellenlaan 25
9408CK Assen

Extra informatie:
........ Alting is een bevlogen stucadoor met liefde voor het vak. Hij heeft alle benodigde diploma's behaald: aspirantgezel, gezel, leermeester, restauratie en uitvoerder. Verder is Gerwin zelfs bevoegd om op de stucadoorsschool les te geven als onderwijsassistent. Na jarenlang bij een aantal stucadoorsbedrijven ervaring te hebben opgedaan, is.......
Stucadoorsbedrijf Giedo Prins
Pottenbakkerstraat 38/E
9403VX Assen

Extra informatie:
Stucadoorsbedrijf Giedo Prins is in 1998 opgericht door Giedo Prins. Het is een klein bedrijf dat stucadoorswerkzaamheden verricht op het gebied van restauratie, renovatie en nieuwbouw. Stucadoorsbedrijf Giedo Prins is vooral werkzaam voor particuliere opdrachtgevers.


Plaatsen in omgeving van Gieten

Assen (16 stucadoors)
Taarlo (1 stucadoor)
Vries (1 stucadoor)Bent u een stucadoor uit Gieten of elders en wilt u stucadoors activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Gieten staat momenteel 1 stucadoor vermeld.