Stucadoor
Links | Disclaimer
Prostuc BV Afbouwbedrijf in Assen
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Assen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VProstuc BV Afbouwbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Prostuc BV Afbouwbedrijf
Zendmastweg 15
9405CD Assen

tel: 0592-381818

Extra informatie

Prostuc BV Afbouwbedrijf is in ca. 30 jaar uitgegroeid tot een afbouw bedrijf met gemiddeld 60 medewerkers.   
De organisatie van Prostuc BV Afbouwbedrijf is sterk beïnvloed door ISO 9002 (in 1993) waarmee wij onze stijl van werken grotendeels hebben ontwikkeld. De tegenwoordige eisen op het gebied van kwaliteit, planning, Arbo, veiligheid en de moderne manier van samenwerken in een Lean systeem en/of meedoen in een consortium van bedrijven, hebben geleid tot het permanente proces tot verbeteren van onze organisatie. Dit heeft onlangs tot resultaat geleid dat Prostuc BV Afbouwbedrijf door Afbouwkeur en de Noa uitgeroepen is tot beste Afbouwkeur bedrijf van het jaar 2011, waar onze organisatie uiteraard trots op is. 
 
Gesteund door de afdelingen calculatie, werkvoorbereiding en kenniscentrum werkt Prostuc BV Afbouwbedrijf meestal projectmatig, doch in onze showroom waar de meest voorkomende bewerkingen zijn opgesteld, zijn ook particulieren en/of kopers van woningen van harte welkom. 
 
Gevelisolatie 
 
Prostuc BV Afbouwbedrijf beschikt over het KOMO-Procescertificaat Gevelisolatie, waarmee wordt gegarandeerd dat een (KOMO-) geattesteerd systeem op juiste wijze wordt aangebracht. Dit wordt ook regelmatig gecontroleerd door de BKB, dat nagaat of de kwaliteit van het werk nog voldoet aan de BRL Gevelisolatie. 
 
Buitengevelisolatie is een van de beste technieken voor het isoleren van gevels. Isolatie is belangrijk; het betekent minder energieverbruik en meer wooncomfort. Een geïsoleerde buitengevel slaat warmte op die in het gebouw wordt geproduceerd door middel van de verwarming. Als er niet meer wordt gestookt, wordt de in de muur opgeslagen warmte weer afgegeven naar binnen. Op deze manier worden grote en plotselinge temperatuurwisselingen voorkomen en dit is goed voor de kwaliteit en duurzaamheid van het hele pand. 
 
Gevelisolatie met gepleisterde afwerking en/of voorzien van steenstrips kan op vrijwel alle ondergronden worden toegepast. De architect heeft ook nog eens de mogelijkheid het gebouw een verrassend en fraai uiterlijk te geven. 
 
Buitengevelisolatie wordt in ons land steeds meer toegepast. Bij renovaties leidt dit tot opvallend mooie gevels die er als nieuw uitzien. Scheuren, slecht of oud voegwerk en verschillen tussen oud en nieuw metselwerk worden probleemloos weggewerkt. 
 
Kwalitatief gezien heeft buitengevelisolatie een goede reputatie opgebouwd. Eventuele vervuiling kan gemakkelijk door een vakman worden verwijderd. Er kan ook gekozen worden voor een speciale coating, die een meer vuilafstotende werking heeft.

Specialiteit
  • Stucadoorswerk 
  • Wandafwerking 
  • Dekvloeren 
  • Plafondafwerking 
  • LichteScheidingswanden 
  • Buitengevelisolatie 
  • Vloerafwerking