Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Aikema in Assen
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Assen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Aikema
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Aikema
Steendijk 84
9404 AH Assen

tel: 0592 - 310210

Extra informatie

Even voorstellen   
Ik ben Gerard Aikema en heb een eenmansbedrijf. Ik ben een gediplomeerde stucadoor. Ik heb al meer dan 18 jaar werkervaring. U kunt bij mij terecht voor professioneel advies en goed stucadoors vakwerk. Ik verricht stucadoorswerk voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om het glad pleisteren van de muren, sierpleister, gevelbepleistering, traditioneel schuurwerk van wanden en plafonds en uiteraard bepleistering van wanden en plafonds. Ik heb ook in mijn assortiment lijsten en ornamenten voor de liefhebbers. Vakkundig streef ik naar kwaliteit en perfectie. De klant is koning en ik honoreer hun wensen. Op deze website kunt u meer informatie vinden over mijn brede aanbod en foto's zien van mijn reeds uitgevoerde projecten. Mocht u vragen hebben of informatie willen hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen. 
 
 
Voor stucadoorswerk geldt een verlaagd BTW-tarief 
 
Het BTW-tarief voor stucwerk is verlaagd naar 6%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van uw huur- of koophuis. Dit kan u dus aanzienlijk voordeel opleveren! Deze verlaging geldt al voor woningen van 2 jaar of ouder.