Stucadoor
Links | Disclaimer
MCT Stucadoors in Amsterdam
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Amsterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VMCT Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
MCT Stucadoors
Dr. H. Colijnstraat 502
1067 CP Amsterdam

tel: 06 48160058

Extra informatie

MCT Stucadoors is een bedrijf opgericht door vier vennoten.Met medewerkers die vele jaren werkervaring achter de rug hebben durven wij gegarandeerde werkkwaliteit op te leveren. Voor u als consument is bijna niet te controleren of er kwaliteit wordt geleverd of niet, dit is niet terug te vinden in gladde muren of strak ogende plafonds, dit zit meestal in de manier van werken.   
Juiste materialen gebruiken op een juiste ondergrond of in de juiste samenstelling of goed inzicht hebben hoe bepaalde werkzaamheden te plannen, aan te vangen en af te werken is cruciaal voor ons vakwerk. 
 
Ons vakwerk en schone oplevering levert ons uitsluitend tevreden referenties. Veel redenen om uw stucadoorswerk door ons te laten verzorgen. 
 
Offertes zijn natuurlijk gespecificeerd, altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.