Stucadoor
Links | Disclaimer
BASTRO stukadoor in Amsterdam
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Amsterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBASTRO stukadoor
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
BASTRO stukadoor
Portsmuiden 36
1046 AJ Amsterdam

tel: 020-411 85 12

Extra informatie

BASTRO stucadoor - de basis voor uw woonplezier!   
Zoekt u een vakschilder voor uw nieuwe huis op IJburg? 
Is uw Amsterdamse etage toe aan nieuw stucwerk? 
Wilt u uw grachtenpandje in oude stijl herstellen? 
 
Met de schilders en stucadoors van BASTRO stucadoor ziet uw huis er straks piekfijn uit. Ons werk begint met een deskundig advies. Welke afwerking past het best bij uw interieur? Voor welke duurzaamheid kiest u? Moeten de wanden makkelijk afneembaar zijn, bijvoorbeeld omdat u jonge kinderen heeft? 
U kunt erop rekenen dat het schilder- en stucwerk geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd. Dat doen wij uitsluitend met goedgeschoold personeel en eersteklas materialen. Alles staat in het teken van een perfect eindresultaat, dat de basis is voor uw woonplezier. 
 
BASTRO stucadoor is lid van de Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). 
 
Stucwerk is specialistenwerk 
 
Eersteklas stucwerk zorgt voor jaren onbekommerd woonplezier. 
Het is ook specialistenwerk. Zelfs de doorgewinterde doe-het-zelver huurt de ervaren stucadoor in. Want alleen dàn is het resultaat zoals het moet wezen. Onberispelijk en duurzaam. 
 
BASTRO stucadoor kan alle soorten wand- en plafondafwerkingen voor u realiseren. Van spachtel- en decorputz tot pleisterwerk en barokpleister. Ook het restaureren en aanbrengen van lijsten en ornamenten behoort tot ons dagelijkse werk. 
 
Wij komen graag langs om u te adviseren bij de keuze van afwerking. En samen met u te kijken wat het best past bij uw woning en leefstijl. Eersteklas stucwerk begint immers met een eersteklas advies! 
 
De vakschilder, voor de juiste sfeer 
 
Kiest u voor prominente kleuren? Of gaat uw voorkeur uit naar wit met wellicht een vleugje crème? Wat is het effect van kleuren overdag en 's avonds? Schilderwerk draagt voor in belangrijke mate bij aan de sfeer in uw huis. 
Bastro biedt u daarin een waaier van mogelijkheden. Wij kunnen voor u het 'gewone' schilderwerk verzorgen: witten van wanden en plafonds, kozijnen en deuren strak opzetten. Maar we denken ook graag met u mee over hoe u uw huis wilt inrichten. Aan de hand van een voorbeeldenboek, èn met het advies van de vakman, kunt u het best kleur bekennen. 
 
Alleen schilderen of advies? Aan u de keus! 
 
Onze garantie, uw zekerheid 
 
Zomaar een mannetje in huis halen? Uw huis verdient beter. Het vakwerk van de specialist maakt niet alleen zichtbaar het verschil, u kunt ook rekenen op een veilige garantie. 
Bastro is aangesloten bij de NOA, de ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Dat biedt u de zekerheid van een perfect eindresultaat zonder problemen. 
 
De NOA-afbouwgarantie is opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Rechten en plichten zijn dan ook duidelijk vastgelegd. Afspraak is afspraak en er zijn geen ‘kleine lettertjes’! Kijk op www.ubentbeteraf.nl voor meer informatie. 
Ook met Bastro bent u dus altijd beter af. 
 
Veel succes met de verbouwing of voltooiing van uw nieuwe woning!