Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Stucaholics in Zaandam
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Zaandam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Stucaholics
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Stucaholics
Mauritius 3
1505VK Zaandam

tel: 06-34344496

Extra informatie

Onze markt wordt overspoeld door tientallen vakmannen met tientallen aanbiedingen, allen met min of meer dezelfde teksten (‘kwaliteit! voordelig!’) en beloftes (‘garantie! netheid!’). Maar u kent ook de verhalen uit de praktijk, misschien uit eigen ervaring: beloftes die niet nagekomen worden, prutswerk, onduidelijke facturen met plotselinge prijsstijgingen voor ‘meerwerk’, woningen die achtergelaten worden alsof er zojuist een (verf)bom ontploft is.   
U ziet wellicht door de bomen het bos niet meer, besluit er op goed geluk maar één te kiezen en hoopt er het beste van.  
 
Komt dit verhaal u bekend voor? Wij kunnen ons er alles bij voorstellen. ‘Wij’ zijn Stucadoorsbedrijf Stucaholics.nl, een team van ervaren, gemotiveerde stucadoors onder leiding van een professional met een bouwkundige achtergrond. Wij onderscheiden ons door een hoge mate van klantgerichtheid en ons enthousiasme voor het vak. We gaan met u in gesprek: wat zijn uw wensen, wat is uw budget, wat zijn de bouwkundige mogelijkheden? U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze expertise op gebied van stuc-, schilder-, tegel- en timmerwerkzaamheden. Wij bieden een totaalpakket van diensten voor uw (spoed)klus met duidelijke uitleg over de duur en de aard van de werkzaamheden en heldere afspraken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Specialiteit
  • Stucadoorwerken 
  • Schilderwerken 
  • Tegelwerken 
  • Timmerwerken