Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf van Oosterom en Wassenaar in Voorburg
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Voorburg

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf van Oosterom en Wassenaar
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf van Oosterom en Wassenaar
van Halewijnlaan 103
2274 TE Voorburg

tel: 06-24811684

Extra informatie

Wij zijn gevestigd in Voorburg, werken veel in Den Haag maar ook daarbuiten staan wij voor u klaar. Ons stucadoorsbedrijf bestaat uit twee personen. Hierdoor worden alle projecten uitgevoerd door de personen waar de afspraken mee worden gemaakt. Doordat wij pleisterwerk machinaal kunnen opbrengen is voor ons geen klus te groot.   
Naast het strakke pleisterwerk voeren wij nog meer technieken uit. Over deze technieken kunt u op onze website meer informatie vinden. 
 
Overige Werkzaamheden 
 
Naast de stucadoorswerkzaamheden zijn er ook nog andere werkzaamheden die wij verrichten: 
 
  • Sloopwerkzaamheden. 
  • Vernieuwen of verlagen van plafonds. 
  • Het maken van tussenwanden met een geraamte van hout of metal-stud, afgewerkt met gipsplaten. Of tussenwanden van gipsblokken. 
  • Het verplaatsen, uitbreiden of vervangen van stopcontacten en lichtpunten. 
  • Sausen van wanden en plafonds. 
 
Verlaagd BTW Tarief 
 
Met ingang van 1 januari 2000 heeft de overheid de btw op schilder- en stucadoorswerk verlaagd om de werkgelegenheid te bevorderen. Tot 15 september 2009 gold voor schilderwerk- en stucadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste vijftien jaar oud het lage btw-tarief van 6%. Dit verlaagde btw-tarief is met ingang van die datum verder uitgebreid. Het is nu van toepassing op het schilder- en stucadoorswerk aan woningen ouder dan 2 jaar.