Stucadoor
Links | Disclaimer
Hendriks Stukadoor en Sierpleisterwerken in Veldhoven
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Veldhoven

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VHendriks Stukadoor en Sierpleisterwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Hendriks Stukadoor en Sierpleisterwerken
Bogereind 12
5502PJ Veldhoven

tel: 040-2542497

Extra informatie

Stukadoors Hendriks Sierpleisterwerken in Veldhoven is een erkend leerbedrijf en stucbedrijf, gevestigd in Veldhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van traditioneel stucwerk, lijsten en sierpleisters op met name de particuliere markt.    
Sinds de oprichting in 1991 streven wij naar het beste resultaat van onze werkzaamheden. Om dit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen.  
Vanaf het begin is bij ons mond op mond reclame zeer belangrijk geweest. Daarom staat vakmanschap, betrouwbaarheid en eerlijkheid bij ons dan ook hoog aangeschreven.  
 
Hoe gaan wij te werk?  
 
We komen altijd even kijken om de situatie van de wanden en/of plafonds te beoordelen. U krijgt dan een vrijblijvend advies en prijsopgave.  
Bij aanvang van de werkzaamheden zal op de eerste dag de ruimtes die behandeld moeten worden helemaal worden afgeplakt, zodat er niets vuil kan worden. Daarna worden wanden en/of plafonds voorbehandeld met een grondering. (Plafonds groter dan 2 m² zal een steiger worden geplaatst.)  
De daaropvolgende dag(en), afhankelijk van de grootte van de werkzaamheden zal de vertin / afwerklaag worden aangebracht.  
Na beëindiging van de werkzaamheden wordt alles door ons opgeruimd en afgevoerd.  
 
Sinds 15 september 2009 geldt het verlaagde btw-tarief van 6% voor het schilderen en stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar die door particulieren worden bewoond (voorheen goldt deze regeling voor woningen van ten minste vijftien jaar oud).

Specialiteit
  • Stukadoorsstucwerk 
  • Sierpleisterwerken 
  • Lijsten 
  • Vrijblijvendadvies 
  • Wandafwerking 
  • Plafondafwerking