Stucadoor
Links | Disclaimer
Wonen Totaal Urk in Urk
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Urk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VWonen Totaal Urk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Wonen Totaal Urk
Marsdiep 1
8321MC Urk

tel: 0527-688857

Extra informatie

Wonen Totaal Urk is de speciaalzaak met onder andere Keukens, Sanitair, Tegels, Houten Vloeren, Laminaat Vloeren, Bamboe Vloeren, Kunststof Vloeren en PVC vloeren  Verder kan Wonen Totaal Urk u helpen bij het creeren van kastruimte. Zie ook onze inloopkasten een lust voor het oog. 
 
Keukenstudio Urk, als onderdeel van Wonen Totaal Urk, verzorgt bijna alles op het gebied van de inrichting van uw woning. Niet alleen keukens, maar ook badkamers, complete vloeren, schuifwandkasten zijn het vakgebied van Wonen Totaal Urk. Verder kennen wij diverse ZZP ers bekende vaklieden uit Urk en omgeving die wij voor u kunnen inschakelen om al uw woonwensen te realiseren. 
 
Keukenstudio Urk renoveert ook bestaande keukens die nog te goed zijn om weg te doen. Een nieuwe keuken betekent vaak dat er ook een nieuwe vloer in komt. Wij leveren dan ook vloeren van verschillende materialen zoals laminaat, tegel en PVC vloeren. Regelmatig leveren en plaatsen wij complete badkamers. Een ruime keus kunt u vinden in onze showroom, en verder hebben wij in de regio nog enkele groothandel showrooms tot onze beschikking om samen met u tot een juiste keuze te kunnen komen Hier staan altijd de nieuwste trends en modellen. Om de sfeer in uw huis complet te maken leveren wij ook sfeerhaarden zonder rookkanaal.