Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Peter Bruin in Tuitjenhorn
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Tuitjenhorn

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Watering 34
1747SG Tuitjenhorn

tel: 0226-393229

Extra informatie

Wie zijn wij:   
Stukadoorsbedrijf “Peter Bruin” is een gerenommeerd bedrijf in de kop van Noord-Holland gevestigd in Tuitjenhorn. 
 
Eigenaar/directeur Peter Bruin doet de organisatie. En is daarnaast ook volop werkzaam in de organisatie. De vaste bezetting van ons bedrijf bestaat uit 4 mensen. 
 
Wij zijn volledig gekwalificeerd en zijn lid van de volgende branchevereniging(en) 
 
- Noa Nederland 
 
- Noa afd. Alkmaar 
 
- Bedrijfschap STS 
 
Door middel van bijscholing zijn wij steeds in staat om de modernste technieken toe te passen. Met daarbij de nieuwste producten. Want ons mooie vak is dynamisch en er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen. 
 
In ons bedrijfspand op industrie terrein de dijken hebben wij onze opslag en werkplaats. Ook zijn wij bezig met het inrichten van een showroom. Hier kunt U zich oriënteren op het gebied van materiaalkeuze en kleurgebruik. Graag willen wij U hier van advies dienen. Het is wel nodig dat U hiervoor een afspraak maakt. 
 
Wat doen wij : 
 
Stukadoorsbedrijf “Peter Bruin” levert maatwerk. Onze klant en vakmanschap staan daarbij centraal. 
 
Wij opereren op alle terreinen van ons vakgebied. Met daarbij enkele duidelijke in het oog springende kwaliteiten Zoals de particuliere bouw/verbouw en restauratiewerk, reeds vele malen herstelden wij ook monumentale panden. 
 
Wij stellen er prijs op een project samen met U van te voren goed door te nemen. Naast materiaalkeuze zijn kleurenadviezen daarbij erg belangrijk. Niet zelden staat dat zelfs centraal. De klant vraagt steeds vaker om een totaalpakket. 
 
Uiteraard maakt ook de open begroting op basis waarvan wij meestal werken, deel uit van deze gesprekken. 
 
 
Visie : 
 
Stukadoorbedrijf “Peter Bruin” ziet zichzelf als een belangrijke schakel in het bouwproces. Stukadoorsbedrijf “Peter Bruin” denkt mee, adviseert en heeft een actuele visie op de dekoratieve onderdelen van uw project. Korte communicatielijnen & een no-nonsense aanpak vormen de karakteristieke trekken van het bedrijf die door onze klanten bijzonder gewaardeerd worden.

Specialiteit
  • Particulier 
  • Bedrijven 
  • Bouw 
  • Verbouw 
  • Restauratiewerk