Stucadoor
Links | Disclaimer
HZ Bouwservice in Swifterbant
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Swifterbant

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VHZ Bouwservice
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
HZ Bouwservice
Koraalstraat 11
8255AK Swifterbant

tel: 0321 - 785113

Extra informatie

Welkom bij HZ Bouwservice   
Door de veelzijdigheid van werkzaamheden die HZ Bouwservice de afgelopen jaren heeft uitgevoerd kunnen wij je helpen als stucadoor, tegelzetter, metselaar, schilder en timmerman. 
 
Deze samenstelling van meerdere functies tijdens het bouwen en verbouwen heeft als groot voordeel dat niet voor elk onderdeel een ander bedrijf langs hoeft te komen. Dit scheelt u een hoop werk om alle bedrijven op precies het juiste moment langs te laten komen. 
 
Bijkomend voordeel kunt u zelf ook al raden, doordat niet voor elke discipline iemand apart hoeft te komen werkt dit kostenbesparend, en dit merkt u in uw portemonnee! 
 
Daarnaast is het eindresultaat ook beter. Niet iedereen staat daar bij stil maar iemand die alleen maar stucadoorswerk doet zorgt dat de muren goed vlak zijn, daarbij wordt niet altijd goed rekening gehouden dat de wanden onderling ook in de juiste hoek vlak moeten zijn. Het resultaat kan dan net zijn dat uw wastafeltje voor in de hoek niet past. 
 
Door de ervaring op meerdere vakgebieden zult u tegen zulke problemen bij HZ Bouwservice niet aanlopen. Wij denken van te voren na over het uiteindelijke gebruik van de ruimte, u geeft tenslotte uw geld uit om uiteindelijk vol tevredenheid van de ruimte te genieten. 
 
Stucwerk: Professioneel stucwerk door een ervaren stucadoor laten doen? Lees verder en laat je overtuigen om HZ Bouwservice jouw stucwerk te laten doen. 
Wat voor stucwerk doet HZ Bouwservice? 
 
Heeft u een monumentaal pand of net een nieuwbouwhuis betrokken? Door onze veelzijdige ervaring in oude panden maar ook in nieuwbouw kunnen wij uw klus aan. Elk pand vraagt specificieke aandacht.  
 
De hoofdtaak binnen ons bedrijf is mensen helpen met het stukadoren van wanden en plafonds. Dit doen we voor verschillende doelen, bijvoorbeeld; 
 
  • Behangklaar maken van wanden, 
  • Sausklaar maken van wanden, 
  • Ondergrond voor tegelwerk aanbrengen voor in toiletten of badkamers , 
  • Wanden afwerken met sierpleister, dan hoeft u nooit meer te behangen! 
 
Maar ook; 
 
Buitengevels met dampdoorlatende materialen 
 
Of; 
 
  • Het aanbrengen van stucwerk op uw plafond. 
  • Het plafond kan glad gepleisterd of met spuitwerk opgeleverd worden. 
  • Het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten 
  • Het aanbrengen van sierlijsten met verlichting 
 
Eventueel kunnen wij ook uw oude plafond verwijderen en een nieuw gipsplafond aanbrengen. In dit laatste geval werkt dit bij houten vloeren brandvertragend. 
 
Regelmatig brengen wij in oude (monumentale) panden stuclijsten aan tussen het plafond en de wand. 
Ook in nieuwbouwpanden zie je dit fenomeen steeds weer terugkomen. Het effect van deze lijsten is dat je plafond hoger lijkt te liggen, het geeft een ruimtelijk gevoel. En de keuze is ruim, van klassiek tot modern en eventueel aangevuld met ornamenten. 
 
Voorbeelden kunt u vinden op onze "Ons werk" pagina of ik kom geheel vrijblijvend bij u langs om een en ander toe te lichten met documentatie en foto's. 
 
De wanden en plafonds kunnen wij deze direct voor u sausen met een roller of voor een perfect resultaat zullen wij deze spuiten. 
 
Op alle bovenstaande werkzaamheden geven wij een garantie van 5 jaar!

Waarom HZ Bouwservice? 

Veelzijdig: 
- Stucadoor 
- Tegelzetter 
- Metselaar 
- Schilder 
- Timmerman 
 
Vakkundig; 
Kostenbesparend; 
 
Daarom HZ Bouwservice!