Stucadoor
Links | Disclaimer
Rubingh Afbouw BV in Stadskanaal
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Stadskanaal

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VRubingh Afbouw BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Rubingh Afbouw BV
Ampereweg 4
9503GS Stadskanaal

tel: 0599-614132

Extra informatie

Rubingh Afbouw | Stucadoorswerk   
Traditioneel stucwerk 
 
Naast de machinale en handmatig stucwerk verzorgen wij ook de traditionele stucadoorswerkzaamheden. Hieraan kan men denken aan: fijnschuurwerk, witpleisterwerk, glad pleisterwerk en het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten.  
 
Machinaal of handmatig 
 
Voor het uiteindelijke afwerken van wanden en plafonds wordt eerst voor een draagkrachtige ondergrond gezorgd. Deze is afgestemd op de verdere afwerking die de wanden of plafonds nog ondergaan. De werkzaamheden worden zowel machinaal als handmatig uitgevoerd. Binnen dit werkgebied maakt men gebruik van zowel gipsmortels als kalkcementmortels. 
 
Spuitwerk 
 
Spuitpleister wordt in de hedendaagse binnenafbouw dagelijks gebruikt. Spack-spuitpleisters worden toegepast voor wanden en plafonds . Binnen Rubingh Afbouw wordt gewerkt met kwaliteitsproducten van vaste producenten die naast schrob-en watervast , zowel overschilderbaar als in kleur te verkrijgen is. 
 
Sierpleisters 
 
Raap-en pleisterwerk kan afgewerkt worden met een sierpleister. Het handmatig aanbrengen hiervan is vakwerk en wordt uitgevoerd door de deskundig opgeleide medewerkers van Rubingh Afbouw. Binnen het assortiment heeft men een ruime keuze aan structuren en kleurvariaties. Daarnaast kan men kiezen voor de moderne strakke look van een gladde afwerking zoals marmerpleister, leemstuc en betonlook.

Specialiteit
  • afbouw 
  • stucadoorswerk 
  • vloeren 
  • gevelisolatie