Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Rinus Wassenaar in Sassenheim
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Sassenheim

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Rinus Wassenaar
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Rinus Wassenaar
Rijksstraatweg 22c
2171 AL Sassenheim

tel: 06-53552306

Extra informatie

Wij zijn een jong en dynamisch stucadoorsbedrijf, met een ruime ervaring in nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoud voor zowel stucadoors en bedrijven als particulieren.   
Zoals bij veel handwerk-beroepen is er voor de stucadoors de laatste jaren veel veranderd: Nieuwe technieken en technologiën zijn ontwikkeld, zonder daarbij het oorspronkelijke ambacht uit het oog te verliezen. 
 
Overtuig uzelf via onze website wat de hedendaagse stucadoor voor u kan betekenen. 
 
Wat doen wij? 
 
Steeds meer mensen ontdekken hoe een vakkundig stucadoorsbedrijf de finishing touch kan geven aan een interieur dat naadloos aansluit bij hun persoonlijke omstandigheden en wooneisen. 
 
Of het nu gaat om een renovatie, waarbij gevoel voor de oorspronkelijke materialen en kennis van de "ambachtelijke" technieken onontbeerlijk is, of om een nieuwbouwproject dat onder zware tijdsdruk staat: 
"Wij zorgen ervoor dat het werk onder alle omstandigheden naar tevredenheid wordt uitgevoerd." 
 
Garantie 
 
Een kwaliteitsbewuste opdrachtgever of bouwer gaat natuurlijk het liefst met een betrouwbare partner in zee: een stucadoors- en afbouwbedrijf met een erkende en herkenbare kwaliteit. 
 
Wij geven 5 jaar garantie op alle stuc- en afbouwwerk binnenshuis. Voor buitenafwerking geldt een garantietermijn van 3 jaar 
 
Wij zijn erkend door de stichting Afbouwkeur en voeren het keurmerk Stuckeur. Bekijk hier wat dat betekent voor u. 
 
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NOA. Iedere NOA Vakman moet voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo krijgen en behouden wij de NOA-Afbouwgarantie.