Stucadoor
Links | Disclaimer
Veiksme stucadoorsbedrijf in Rotterdam
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Rotterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVeiksme stucadoorsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Veiksme stucadoorsbedrijf
Baarlandhof 68
3086 EB Rotterdam

tel: 06-55551901

Extra informatie

Waarom voor ons kiezen??   
"Al jaren zijn wij een begrip op de bouwmarkt. Dit komt mede door onze vakmanschap en onze kwaliteit- en kwantiteits verhouding. 
 
Wij leveren goed werk voor een betaalbare prijs. 
 
Wij gebruiken de beste stuc-kwaliteit en dat is terug te zien in ons werk. Een goed resultaat is alleen te verkrijgen wanneer je met goede produkten- en mensen werkt." 
 
Stucwerk is de meest praktische bewerking voor uw woning. Pleisterwerk bijvoorbeeld wat na droging gesausd word met een goed texsysteem is waterafstotend en dit is natuurlijk ideaal. Zeker wanneer u kinderen heeft is sierpleister een ijzersterke keuze. Dit is in diverse kleuren en strukturen leverbaar. Bovendien is stucwerk op lange termijn een goede investering voor uw woning. 
 
Maak uw winkel- of bedrijfspand Startklaar met strakke wanden of met speciale stuctechnieken. Geef uw bedrijf een professionele uitstraling. 
Wij werken met de beste produkten van gerenomeerde leveranciers. 
 
Ook buitenshuis bieden wij een variatie van mogelijkheden. 
Enkele voorbeelden hiervan zijn: spachtel, gepleisterde plint, restauratiewerkzaamheden etc. 
Denkt u bijvoorbeeld eens aan gevelisolatie, dit is een uitstekende manier om mee te werken aan een beter milieu en om energievriendelijker te leven. Bijkomend voordeel is dat de uitstraling van uw woning erop voorruit gaat.