Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf XPRS in Roosendaal
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Roosendaal

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf XPRS
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf XPRS
De Fuis 15a
4700 AG Roosendaal

tel: 0165 550545

Extra informatie

Wie we zijn   
Experts met liefde voor het vak, Stucadoorsbedrijf XPRS combineert een moderne kijk op schilderwerk en afbouw met degelijk vakmanschap. Al twintig jaar lang. 
 
Stucadoorsbedrijf XPRS is uw partner voor elk project. De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot veelzijdige dienstverlener van formaat. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw , onderhoud of schilderwerk. Onze diensten omvatten alle onderdelen van de bouw van betonwerk tot een hoogwaardige afwerking ,van complete badkamers tot volledige renovaties. 
 
wij vervullen uw wens! 
 
Wat we doen 
 
De afgelopen jaren is Stucadoorsbedrijf XPRS uitgegroeid tot dienstverlener van formaat. Niet alleen als uitvoerder van totale binnen- en buitenrenovaties, maar ook als adviseur en ontwikkelaar. We zijn in staat om alle verschillende werkzaamheden binnen een project op ons te nemen. Sterker nog, dat doen we graag! 
 
Stucadoorsbedrijf XPRS levert hoogwaardig schilderwerk, zowel binnen- als buitenshuis. Onze ervaren schilders zijn vakkkundig en beschikken over de creatieve know-how om, indien nodig, mee te denken over de invuling van uw project. Daarmee garandeert Stucadoorsbedrijf XPRS de hoogste kwaliteit in alle soorten schilderwerk. Van huiskamermuur tot het interieur van een winkel. 
 
Door het gevarieerde scala aan werkzaamheden is Stucadoorsbedrijf XPRS dé partner voor elk project. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, van het afwerken van een wand tot complete renovaties en het ontwerpen van een droom-badkamer. Stucadoorsbedrijf XPRS is in staat om alle werkzaamheden die bij een afbouwproject horen voor zijn rekening te nemen: stucwerk, restauraties, tegelzetten en het coaten van betonvloeren, gevelreiniging, houtreparaties en vervanging van kozijnen en deuren. 
 
Op projectbasis verrichten we timmer-, electriciteits- en loodgieterswerkzaamheden. Desgewenst leveren we uitgebreid advies op maat, over zowel de technische aanpak als een creatief ontwerp. 
 
Hoe we werken 
 
Wij denken – indien gewenst – met u mee over de invulling van uw project. Stucadoorsbedrijf XPRS is de exclusieve, geselecteerde partner van het Sikkens HuisSchilderPlan. Dit betekent voor u een extra garantie. Sikkens kiest hiermee voor het creatieve vakmanschap van Stucadoorsbedrijf XPRS. 
 
Omdat wij uitsluitend de beste materialen gebruiken en samenwerken met gecertificeerde toeleveranciers, garanderen wij u topkwaliteit. 
Met onze expertise en ervaring weten wij hoe belangrijk goed en regulier onderhoud is. Stucadoorsbedrijf XPRS kijkt vooruit en zorgt ervoor dat uw pand ook op de lange termijn zijn waarde behoudt. In overleg maken wij met u een onderhoudsschema op maat. 
 
Wilt u professionele begeleiding bij het realiseren van uw droomwoning? Stucadoorsbedrijf XPRS levert advies op maat. We denken creatief met u mee over zowel het design als de technische uitvoering.