Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf J P de Koning BV in Purmerend
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Purmerend

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf J P de Koning BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf J P de Koning BV
Nijverheidsweg 15
1442LD Purmerend

tel: 0299-435225

Extra informatie

Wij staan garant voor al uw:   
  • Traditioneel stucadoorswerk 
  • Stukadoorswerk binnen 
  • Plafond- en lijstwerk 
  • Buitengevels  
  • Vloeren 
 
Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten, nieuws uit de sector en overige actualiteiten die voor u van belang kunnen zijn.  
 
Het bedrijf 
 
Ons bedrijf is in 1914 opgericht door J.P. de Koning en is sindsdien overgegaan van vader op zoon. Inmiddels bestaat de directie uit drie broers van de derde generatie en een neef van de vierde generatie. 
 
De directie Jacques, Edwin en Coen hebben inmiddels 8 man gediplomeerd personeel in dienst . 
Wij werken zowel voor stucadoors als voor particulieren. 
 
Sinds 1914 richt het bedrijf zich op kwaliteit en vakmanschap op het gebied van stucadoorswerk en vloeren. Er heeft op het gebied van de te gebruiken grondstoffen een verschuiving voorgedaan , van zand/cement en kalk, naar meer en meer kunstof en andere exotische materialen. Maar ook de traditionele methodes blijven wij hanteren, omdat deze nou eenmaal voor bepaalde toepassingen het beste zijn!! 
 
Wij zijn een erkend stucadoors bedrijf, en voldoen aan de eisen op het gebied van bedrijfsvoering, vakmanschap, veiligheid en betrouwbaarheid. 
 
De producten staan vermeld op de pagina "activiteiten" en worden gemaakt door gediplomeerd personeel.  
 
 
Erkend Leerbedrijf 
 
Het investeren in nieuw talent is belangrijk voor het innovatief vermogen en de continuïteit in onze bedrijfstak. Als Erkend Leerbedrijf hechten wij dan ook veel waarde aan het ontwikkelen van gedegen vakkenis, kwaliteit en vakmanschap bij onze leerlingen. 
 
Het keurmerk Erkend Leerbedrijf stelt ons officeel in staat om leerlingen van de Beroepsbegeleidende en de Beroepsopleidende Leerweg op te leiden tot professionals met hart voor het vak. Samen leggen wij zo een solide basis voor een gezonde toekomst van de branche. 
 
NOA-lid 
 
Als lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven leveren wij vakwerk. Niet alleen zijn wij goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Ook zorgen wij voor gedegen opleiding van onze medewerkers. 
 
Gegarandeerd vakmanschap 
Om u de zekerheid van vakmanschap te garanderen, hanteren wij bovendien:  
 
* de algemene voorwaarden zakelijk verkeer voor afbouwbedrijven, vastgesteld door de NOA en gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 7032. 
* ook de consumentenvoorwaarden voor afbouwbedrijven, vastgesteld door de NOA en gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht.