Stucadoor
Links | Disclaimer
Verheul Stucadoorsbedrijf BV in Oldenzaal
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Oldenzaal

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Textielstraat 22
7575CA Oldenzaal

tel: 0541-515223

Extra informatie

In het kader van de toenemende prestatie eisen en de alsmaar sterker wordende concurrentie in de bouwbranche, worden er aan de moderne stucadoor annex projectontwikkelaar en onder-/nevenstucadoors steeds hogere eisen gesteld.   
De realisatie van bouwprojecten wordt daardoor steeds vaker bij onderstucadoors en/of specialisten ondergebracht. 
 
Ondanks deze hogere eisen en de verschuiving in de rol van stucadoor naar projectontwikkelaar en onderstucadoor in de rol van stucadoor, moet de voorbereiding gedegen zijn, het product goed en op tijd zijn en last but not least moet de prijs concurrerend zijn. 
 
Verheul Stucadoorsbedrijf BV is een allround stuckadoorsbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de regio Twente en telt op dit moment een vaste kern van ca. 17 ervaren en gemotiveerde medewerkers, waardoor voor ons geen enkele opdracht te klein of te groot is. 
 
Tot onze klanten behoren zowel stucadoors, particulieren, bedrijven / instellingen en woningbouwverenigingen. 
 
Kwaliteit en het maken van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel, want bij ons is een afspraak nog steeds een afspraak. 
 
Wij hopen met deze internetsite uw belangstelling te hebben gewekt en dat dit voor u aanleiding mag zijn om bij ons de nodige offertes aan te vragen. Wij zijn gaarne bereid het e.e.a. persoonlijk toe te lichten

Specialiteit
  • Schilderwerken 
  • Glaswerk 
  • Behangwerk 
  • Nieuwbouw 
  • Renovatie 
  • Restauratie 
  • Onderhoud