Stucadoor
Links | Disclaimer
J & S Afbouwbedrijf in Numansdorp
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Numansdorp

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VJ & S Afbouwbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
J & S Afbouwbedrijf
Einsteinstraat 29
3281NJ Numansdorp

tel: 0186-653403

Extra informatie

Stukadoorswerk wordt toegepast om een ruwe wand of plafond een mooie afwerklaag te geven. Daarnaast verschaft het een decor dat aansluit op je smaak. Stucwerk is vaak de "finishing touch" en maakt een verbouwing af. Het zorgt voor extra woongenot en ook de waarde van een woning stijgt bij vakkundig aangebracht stucwerk.Niet in de laatste plaats vanwege het praktisch nut: Goed gestuukte muren bevorderen de termische isolatie, zijn brandvertragend en vochtwerend!U kent spachtelputz ongetwijfeld als een fraaie wandafwerking. Maar wel één die de nodige aandacht vraagt als het gaat om vakkundig aanbrengen en de bescherming van uw interieur. De mensen van J&S houden juist daarmee extra rekening. Een zeker gevoel!Spachtelputz is er een ruime sortering kleuren en structuren. Zo kunt u uw wanden geheel voorzien van uw eigen stijl. De duurzaamheid van het materiaal biedt u jarenlange zekerheid van een stootvaste wandafwerking.

Specialiteit
  • STUCWERK 
  • spachtelputz 
  • buitengevel-isolatie 
  • Sierpleister 
  • lijstwerk