Stucadoor
Links | Disclaimer
Dodo Stucadoorsbedrijf in Nijkerk
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Nijkerk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VDodo Stucadoorsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Dodo Stucadoorsbedrijf
Sprinckelermaat 14
3863 XB Nijkerk

tel: 033-2571946

Extra informatie

Stucadoorsbedrijf Dodo: specialist in alle soorten stucwerk.   
Wij staan garant voor stucwerk van de beste kwaliteit. Van standaard stucwerk, tot de meest bijzondere toepassingen:. Met steeds vernieuwende materialen en technieken en de uitstekende service is uw project bij ons in vertrouwde handen! Wij werken al jaren voor diverse stucadoors, architecten, verwerkers, project ontwikkelaars, particulieren en bedrijven. Werkend vanuit Nijkerk bestrijkt DODO inmiddels geheel midden Nederland. Door onze jarenlange ervaring, gedegen vakkennis en individuele begeleiding leveren we al jaren continuïteit en kwaliteit. 
 
Wij besteden uitgebreid aandacht aan de verschillende technieken en materialen voor de diverse eindafwerkingen. Wij zijn van mening dat het eindresultaat moet passen bij het interieur en moet aansluiten bij de wensen van de klant. Wij komen graag bij u langs om u te laten kennismaken met de talloze mogelijkheden en technieken, het stellen van uw vragen en voor persoonlijk advies. Mogelijkheden bijna onbeperkt en qua prijs zeer aantrekkelijk. 
 
Bij stucwerk denkt u misschien aan beperkte mogelijkheden maar u kunt 
tegenwoordig uit veel verschillende producten kiezen met de look and feel 
passend bij de gewenste stijl.Met stucwerk kun je structuur aan oppervlakten geven. Maar je kunt natuurlijk ook voor een glad resultaat kiezen. Moderne materialen en procédés zorgen er tevens voor dat stucwerk niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel kan zijn.Waterdichtheid, geluiddempend of isolerend vermogen, allemaal eigenschappen die met stucwerk te verwezenlijken zijn. De productkeuze is naast smaak natuurlijk ook afhankelijk van de oppervlakte waar het op aangebracht moet worden.Over het algemeen is stucwerk in elke ruimte binnenshuis inzetbaar. Wij komen graag bij u langs om de verschillende producten en mogelijkheden te bespreken en te presenteren. 
 
Wij geven u graag een eerlijk advies!