Stucadoor
Links | Disclaimer
De Wit Afbouwbedrijf in Nieuwerkerk ad ijssel
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Nieuwerkerk ad ijssel

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VDe Wit Afbouwbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
De Wit Afbouwbedrijf
Maalderij 1
2913LZ Nieuwerkerk ad ijssel

tel: 06 14 87 13 78

Extra informatie

De Wit Afbouwbedrijf ... het afbouwbedrijf binnen de bedrijvensector!   
De Wit Afbouwbedrijf is - ondanks de respectabele leeftijd van ruim 260 jaar - een dynamisch en innovatief bedrijf, gericht op de zakelijke markt en dat luistert naar de wensen van haar klanten. Onafhankelijk van enige binding met leveranciers van materialen kunnen wij u adviseren betreffende de afbouw in het algemeen en de binnenwanden en het stucadoorswerk in het bijzonder. 
 
Ons doel is om samen met u geld te verdienen bijvoorbeeld door de faalkosten - volgens welingelichte kringen zo’n 11,4 % in 2007 - in de afbouwfase tot een minimum te beperken. 
 
Wij zijn op het gebied van de (af)bouw gespecialiseerd in het maken van (stel)plattegronden, het bouwen van lichte scheidingswanden, het lijmen van wanden van kalkzandsteen elementen en/of lijmblokken, het uitvoeren van een zeer uitgebreid scala van stucadoorswerkzaamheden en de bevoorrading met eigen materieel van bovengenoemde materialen en op uw verzoek ook andere opperwerkzaamheden. 
 
Dat doen we in zowel de woning- als de utiliteitsbouw en tegenwoordig ook steeds vaker in renovatieprojecten. In al deze segmenten pretenderen we niet altijd de goedkoopste te zijn, maar wel de beste ... alhoewel je dat eigenlijk niet over jezelf mag zeggen!? 
 
Daarnaast kunnen wij u ook in combinatie met bovengenoemde werkzaamheden ook een aantrekkelijk voorstel doen voor systeemplafonds en/of buitengevelisolatie systemen. Uiteraard worden genoemde werkzaamheden veilig - we zijn VCA-gecertificeerd - en tegen de gewenste kwaliteit uitgevoerd. 
 
Wij beschikken over een grote know-how van onze disciplines en leren dagelijks nog bij in zowel praktijk als theorie. In het geval van specifieke zaken kunnen we ook terugvallen op de kennis van onze leveranciers en de branchegerichte organisaties Bedrijfschap Afbouw en de NOA, waarvan wij ook lid zijn van de sectorvereniging Grootbedrijven.