Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Nanninga B.V. in Nieuw buinen
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Nieuw buinen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Nanninga B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Nanninga B.V.
Glaslaan 33
9521 GG Nieuw buinen

tel: 0599-653910

Extra informatie

Stucadoorsbedrijf Nanninga B.V.   
Het team voor Goed en Strak vakwerk. Al meer dan 75 jaar! 
 
Stucadoorsbedrijf Nanninga B.V. levert al meer dan 75 jaar goed en strak stucadoorswerk. We werken als onderstucadoor voor diverse bouwondernemingen en wooncorporaties, maar werken ook rechtstreeks voor particulieren. 
 
Van ambachtelijk stucwerk tot en met de uitvoering van stucwerk met de nieuwste technieken en van grote complexe werken tot en met kleine reparaties. Neem eens contact met ons op en de afspraak is zo gemaakt. 
 
Onze daden 
 
We staan op meerdere fronten ijzersterk 
 
Wanden en Plafonds 
 
Ons team verwijdert oude- en plaatst nieuwe wanden in een handomdraai en werken deze op de afgesproken wijze af. In de eerste instantie gebruiken we een primer en vervolgens komt de afwerking. Fijnschuurwerk, sierpleister of spackwerk. Onze werkwijze voorkomt scheurvorming en is volledig afgestemd op de realisering van een perfect eindresultaat. 
 
Decoratie stucwerk 
 
De ontwikkelingen binnen ons vak staan niet stil. Decoratief stucwerk wordt veel toegepast bij mensen die een luxer afwerking wensen. Moderne sferen als betonlooks of een toepassing van marmerpleister, de mogelijkheden zijn legio. Voor badkamers, keukens of voor in de living. Met decoratiestucwerk brengt u meerwaarde in uw huis. 
 
Lijsten en Ornamenten 
 
Huizen als paleizen. Mooie plafonds met prachtig lijstwerk en soms met prachtige ornamenten. Deze schitterende lijsten en ornamenten kunnen ook bij u thuis geplaatst worden. De ondergronden moeten vlak en glad zijn zodat onze stucadoors ze mooi kunnen stellen en perfect kunnen afwerken. Het eindresultaat is met een woord gewoon schitterend. 
 
Buitenwerk 
 
Wij restaureren oude gevels en oude muren weer naar perfecte staat. Dat vraagt om vakwerk, ervaring en een uiterst professionele werkhouding. Uw oude pleisterwerk in ere herstellen zodat ook de buitenkant van uw onroerend goed weer een lust voor het oog is. 
 
Uw onroerend goed in goede handen. Daar staan we voor. 
 
Wie goed doet... 
...goed ontmoet. Dat is een credo van Nanninga stucadoors. 
 
We werken volgens de hoogste normeringen en leveren uitsluitend vakwerk waar u tevreden over zult zijn. Dat geldt ook voor onze afspraken en prijscondities. Die zijn helder en afspraak is afspraak. We nemen het werk door en u ontvangt een duidelijke en correcte offerte. Zijn we het eens dan gaan we voor u aan de slag.