Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf R Miljoen in Naarden
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Naarden

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf R Miljoen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf R Miljoen
van Hogendorplaan 19
1411BK Naarden

tel: 035-6940712

Extra informatie

Stucadoorsbedrijf R Miljoen is uw bedrijf dat al 5 generaties staat voor plafond- en wandafwerking. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het verbouwen, renoveren en verfraaien van woningen. Ik, Ramon Miljoen ben inmiddels de 5e generatie en zet sinds 2004 het bedrijf van mijn vader met veel plezier voort. Wij werken met de nieuwste bouwmaterialen en technieken om aan uw wensen te kunnen voldoen. Wij zijn zowel traditioneel als modern opgeleid waardoor wij een hoogstaande kwaliteit kunnen leveren. Wij verzorgen evt ook sauswerk zodat wij een complete afwerking kunnen leveren. Op de website vindt u diverse foto's van projecten welke wij hebben uitgevoerd. Hieronder staan o.a. de materialen die wij hanteren en de ondernemersvereniging waarbij wij aangesloten zijn.   
Onze leverancier is van Mondfrans in Eemnes. Hier kunt u kijken in een uitgebreide showroom of op de website www.vanmondfrans.nl

Specialiteit
  • buitengevels 
  • lijstwerkrestauratieennieuw 
  • schuurwerk 
  • pleisterwerk 
  • sierpleisters 
  • italiaansedecoratietechniek