Stucadoor
Links | Disclaimer
TeVe Bouwbedrijf in Monster
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Monster

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VTeVe Bouwbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
TeVe Bouwbedrijf
Vlotlaan 207
2681 TW Monster

tel: 0174-280262

Extra informatie

TeVe Bouwbedrijf is sinds 1998 actief in het aannemen van bouwkundige werkzaamheden in de particuliere en zakelijke sector. Werkte er in 1998 één timmerman bij het bouwbedrijf, momenteel werken er 5 vaktimmerlieden. Gezamenlijk met vaste onderstucadoors wordt voor een goed eindproduct zorg gedragen.    
De kracht van ons bedrijf ligt voornamelijk in de korte lijnen binnen het bedrijf en met u als opdrachtgever. Door onze vakkennis en een juiste interpretatie van uw wensen is een goed eindresultaat gewaarborgd, dat voldoet aan uw ideeën en wensen. Vanaf offerte tot oplevering staan wij u dan ook graag terzijde met een goed advies en een correcte uitvoering! 
 
Het bedrijf richt zich voornamelijk op het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden zoals: dakkapellen, nokverhogingen en dakopbouwen, aanbouwen en garages, interne verbouwingen en renovaties, klein timmerwerk zoals kozijnvervanging en dakramen. Ook het aftimmeren van bedrijfsruimten, kantines en kantoren wordt door ons vakkundig verzorgd! 
 
Aangezien bij deze werkzaamheden verschillende partijen betrokken zijn wordt met een  
vast team van onderstucadoors gewerkt zoals: metselaar, stucadoor en tegelzetter, installateur van elektra en cv, glaszetter en schilder, dakdekkers. Uiteraard wordt ook samengewerkt met de door u gewenste onderstucadoor. 
 
Ons huidige pand staat al enkele jaren op het industrieterrein Vlotlaan in Monster. Vanuit deze centrale ligging kunnen we de gehele Randstad gemakkelijk bereiken. 
 
De begane grond van het bedrijfspand bestaat uit de machinale werkplaats en materiaalvoorraad. Met een bescheiden machinepark kunnen we uw kozijnen en prefabproducten maken en opstellen. 
 
Op de eerste verdieping is het kantoor gevestigd; het achterste gedeelte wordt gebruikt voor opslag. Op het kantoor wordt de werkvoorbereiding en de administratie uitgevoerd, worden de bouwvergunningen getekend en kunnen we u ontvangen als klant voor het doorspreken van uw wensen en ideeën.  
 
 
Doelstelling 
 
Als klant bent u op zoek naar een goed advies, een concurrerende offerte en een snelle doorlooptijd van uw verbouwing of renovatie. 
 
Als bouwbedrijf willen wij graag tevreden klanten. Door onze kennis van bouwkunde, een heldere offerte die eventueel wordt ondersteund door een schetsontwerp van het bouwplan en een goede en accurate uitvoering van de werkzaamheden is een voor u als opdrachtgever goed eindresultaat verzekerd! 
 
Vanaf de offerte tot de oplevering staan wij u dan ook graag terzijde, waarbij de wens van de klant voorop staat. 
 
 
Werkwijze 
 
In 5 stappen van idee naar uitvoering: 
1. Ideeën: 
U wilt bouwkundige werkzaamheden door vakmensen laten uitvoeren en zoekt een stucadoor die dit voor u kan doen. U belt met TeVe Bouwbedrijf, stuurt een email of vult het contact formulier in op de website. 
 
2. Eerste contact: 
Wij nemen naar aanleiding van de email of het contactformulier binnen enkele dagen contact met u op. In het contact wordt er een afspraak gemaakt voor een eerste bezichtiging van de uit te voeren werkzaamheden en het doorspreken van de wensen bij u thuis. 
 
3. Offerte: 
Nadat uw wensen geïnventariseerd zijn ontvangt u binnen 3 weken een gespecificeerde offerte met, indien van toepassing, een duidelijke schets van de werkzaamheden. Door het toevoegen van een schetsontwerp van de bouwkundige werkzaamheden wordt vaak in één oogopslag helder hoe het eindresultaat er uit ziet. 
 
4. Opdracht:  
Als deze offerte aan uw wensen voldoet en u opdracht geeft voor het uitvoeren van de werkzaamheden, volgt een opdrachtbevestiging en wordt afgesproken wanneer kan worden aangevangen met de werkzaamheden. 
 
5. Uitvoering: 
Tijdens de uitvoering wordt u geïnformeerd over de voortgang en wordt in een snel tempo aan uw plan vorm gegeven.