Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoor in Koudum
Selecteer een stucadoor
<<=Terug naar provincie Friesland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy


Stucadoors in buurt van Koudum

Flapper Stucadoors
Dwarsnoard 51
8711AR Workum

Extra informatie:
Wij zijn een stucadoorsbedrijf dat werkzaam is in de bouw als onderstucadoor. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij werkzaam in nieuwbouwprojecten, renovatie en ook particulier werk. Wij verzorgen onder andere strakke plafond- en wandafwerking, maar ook voor geschuurde plafonds en sierpleisters kunt u bij ons terecht.
Stucadoorsbedrijf Rosenau Stuc
Kleine Dijlakker 32
8701HX Bolsward
Stucadoorsbedrijf SerBau
De Iisbaan 4
8731DW Wommels

Extra informatie:
........ SerBau bestaat sinds 1994 en heeft sindsdien een goede naam gevestigd in de markt. De naam SerBau is afgeleid van Sergio Posteraro en Bauke v/d Meer, de oprichters. SerBau is een erkend Stucadoors leerbedrijf en aangesloten bij de NOA. Het team van SerBau verzorgt alle facetten van de afbouw, zoals stucwerk, spackspuiten,.......
Geerts Afwerkingsbedrijf
Schoolstraat 13
8711BD Workum
Veenstra Stucadoors- en Afwerkingsbedrijf B
Roordastrjitte 17
8771RX Nijland


Plaatsen in omgeving van Koudum

Lemmer (4 stucadoors)Bent u een stucadoor uit Koudum of elders en wilt u stucadoors activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Koudum staat momenteel 1 stucadoor vermeld.