Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys in Katwijk
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Katwijk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys
Willy Sluiterstraat 15
2225 KC Katwijk

tel: (071) 4013515

Extra informatie

Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys draagt bij aan een hoger wooncomfort. Een perfect strak stucwerk met kooflijsten, een platte plint, schuurwerkplafonds en spachtelputzwanden. Voor al ons werk hanteren wij de hoogste kwaliteit. Wilt u met eigen ogen onze kwaliteit zien of wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op via het contactformulier.    
Henk-Jan Vooys is in 1989 aan het werk gegaan als stucadoor. In 2000 besloot hij voor zichzelf te beginnen. In die jaren heeft Henk-Jan Vooys ruime ervaring opgedaan binnen grote nieuwbouwprojecten, renovatie- en restauratiewerk. 
 
De laatste jaren is Henk-Jan Vooys zich hoofdzakelijk gaan richten op de particuliere markt. Dat neemt niet weg dat ook de zakelijk markt Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys nog steeds regelmatig weet te vinden. 
 
Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys verzorgt niet alleen het stucwerk. Henk-Jan Vooys begeleidt ook mensen tijdens de verbouwing, verzorgt de planning en beschikt over een groot netwerk van professionals, zoals timmerlui, elektriciens, loodgieters en zo voort. Laat de verbouwing maar aan ons over. 
 
Werkwijze 
 
Met stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duidelijkheid. Voor aanvang van de opdracht krijgt u een heldere prijsopgave. Uw interieur verdient onze hoogste aandacht. Tijdens het stucadoorswerk dekken wij vloer en spullen grondig af. Wanden en plafonds worden met de hoogst mogelijke zorg afgewerkt. Na afloop wordt de ruimte schoon opgeleverd en afval door ons afgevoerd. 
 
Kwaliteitsgarantie 
 
Henk Jan Vooys is in het bezit van verschillende vakdiploma’s, waaronder die van meester stucadoor. Een werk wordt pas opgeleverd als zowel de klant als stucadoor Henk-Jan Vooys tevreden is. Bijna al het stucadoorswerk wordt afgeleverd met vijf jaar garantie. 
 
Stucwerk 
 
Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys heeft ruimte ervaring met verschillene soorten stucadoorswerkzaamheden. Van strak en glad, tot nostalgisch en met reliëf. Fraaie sierlijsten maken het stucwerk helemaal af. Ons bedrijf kan op stucadoorsgebied het volgende bieden: 
 
  • sausklaar pleisterwerk van wanden en plafonds; 
  • schuurwerk plafonds; 
  • spachtelputz; 
  • bunsteinputz; 
  • lijsten (kooflijsten, perklijsten, lambrizeringslijsten); 
  • rozetten; 
  • platte stucplint (enkel of dubbel); 
  • buitengevels voorzien van zandcement stukwerk, blokverband. 
 
Daarnaast verricht stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys ook speciale stucadoorswerkzaamheden, zoals: traditionele stucadoorswerk, het vervaardigen van unieke lijsten, mediterraans (oud-ogend) stukwerk, maar ook de nieuwste technieken, zoals Terrastone, betonstone en betoncire. 
 
Timmerwerk 
 
Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys is er ook voor uw timmerwerk. Het maken van een fraaie koof, een inbouwkast of een houten tussenwand. Een nieuwe deur of een raam, zelfs het verbouwen van een complete badkamer. Een flink aantal klanten ging u reeds voor. 
 
Voor bepaalde werkzaamheden maken we gebruik van specialisten binnen ons netwerk. Professionals op elk vakgebied, zoals timmer-, elektra- en loodgieterswerkzaamheden. Maar ook voor uw keuken of kasten op maat beschikken wij over een specialist. 
 
 
Vochtbestrijding 
 
Vocht in huis, op kantoor of in een bedrijfspand is een regelrechte bedreiging voor het woon-of werkplezier. Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys zorgt ervoor dat muurvochtproblemen afdoende worden behandeld en definitief tot het verleden behoren. Echt waar? Ja, echt waar! Snel, gemakkelijk en effectief. Wij geven vocht geen kans. 
 
Vochtproblemen en u weet niet waar het vandaan komt en hoe u de problemen kunt aanpakken? Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys komt graag bij u langs voor een advies op maat. Vochtproblemen behoren dan voor altijd tot het verleden. Voor een gezonder woon- en werkklimaat. 
 
Als één van de weinige bedrijven uit de stucadoorsbranche hebben wij hier ervaring mee. Wij kijken naar het probleem, de oorzaak en het gevolg, vervolgens zoeken wij daar een passend systeem bij wat het vochtprobleem verhelpt.