Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Strieker in Kampen
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Kampen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Strieker
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Strieker
Aria 20
8265RN Kampen

tel: 038-3315078

Extra informatie

Het ervaren en professionele stucadoorsbedrijf uit Kampen   
Stukadoors- en Afbouwbedrijf Strieker is een bekend stucadoorsbedrijf uit Kampen dat in alle diensten vakkundig te werk gaat en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle voorkomende traditionele en moderne stucadoorswerkzaamheden in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten. Als onafhankelijke stucadoor voorzien wij in een snelle en efficiënte service waarin kwaliteit in alles vooropstaat. Wij gaan een kritische blik niet uit de weg en geven een helder advies zodat u precies weet waar u aan toe bent als u ons stucadoorsbedrijf uit Kampen inschakelt. U hebt met ons een betrouwbare, maar vooral professionele partner in huis die als uitgangspunt heeft het best mogelijke resultaat te behalen voor al onze opdrachtgevers. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Neemt u voor meer informatie over ons bedrijf contact met ons op. 
 
Onze diensten 
 
Ons erkende stucadoorsbedrijf uit Kampen voorziet onder andere in gedegen spuitwerk voor muren en plafonds, het aanbrengen van sierpleister met gebruik van spachtelputz voor een perfecte afwerking van uw muren, raapwerk voor het strak maken van ruwe wanden en het aanbrengen van uiteenlopende ornamenten. Wij leveren ook diensten met betrekking tot restauratie en onderhoud. U ziet het: wij kunnen al uw stucadoorswerkzaamheden tot in de details realiseren. 
 
Over ons 
 
Natuurlijk wilt u vooraf weten waar u aan toe bent en ook voor ons is dat een prettigere werksituatie. Wij maken met al onze opdrachtgevers duidelijke prijsafspraken en garanderen zodoende een heldere en eerlijke samenwerking. En het motto van ons stucadoorsbedrijf uit Kampen is dan ook ‘afspraak is afspraak’. Neem daarom zonder enige verplichting contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken.

Specialiteit
  • Sierpleisterwerk 
  • Spack-spuitwerk 
  • Raapwerk 
  • Schuurwerk 
  • Glaspleisterwerk 
  • Cementdekvloeren 
  • Lijstenenornamenten 
  • Betonlook 
  • Pleisterwerk 
  • Scan-behangensauswerk