Stucadoor
Links | Disclaimer
Habovo Afbouw BV in Ijsselmuiden
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Ijsselmuiden

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VHabovo Afbouw BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Habovo Afbouw BV
Kleiland 18
8271RV Ijsselmuiden

tel: 038-3331819

Extra informatie

Habovo Groep is een grote speler in de afbouwwereld. Met de inzet van een topsporter wil Habovo Groep een totaalpartner zijn voor bouwend Nederland.   
In 1992 is het bedrijf Habovo Afbouw opgericht door Harm Jan Boeve en zijn vrouw Loes Boeve. Het kantoor destijds was in de keuken van de woning in Wilsum. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote toonaangevende onderneming in de bouwwereld. 
In 2000 is het bedrijf Nicon Vloeren overgenomen en toegevoegd aan de organisatie. Vanaf dat moment werd Habovo Afbouw veranderd in Habovo Groep. 
Het bedrijf bleef groeien en in 2001 werd stucadoorsbedrijf Tolsma uit Kampen overgenomen. 
In 2003 werd het huidige bedrijfspand in gebruik genomen en werd het bedrijf Donec Afbouw opgericht. Zendijk personeelsdiensten werd in 2007 opgericht en in 2009 B-Inside. 
2010 is het jaar waarin het Metselbedrijf Van der Weerd Woudstra werd overgenomen en sindsdien deel uitmaakt van de Habovo Groep. In het jaar 2011 is het metselbedrijf 1000+ overgenomen en geintegreerd binnen Metselbedrijf Van der Weerd. Vanaf dat moment had de Habovo Groep dan ook de beschikking over een eigen materieeldienst. 
Begin 2011 is in Hank ook het bedrijf Brabant Afbouw opgericht. 
 
De verschillende bedrijven van Habovo Groep kunnen hun krachten bundelen en zo een groot deel van de afbouw- en bouwactiviteiten voor een opdrachtgever uitvoeren. 
Op deze site vindt u de verschillende bedrijven en de activiteiten die elk bedrijf uitvoert. 
Mochten er na het bezoeken van deze site vragen zijn dan verzoeken wij u het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
 
Wij wensen u veel plezier bij het bezoeken van de site van Habovo Groep. 
 
Een grote speler in de afbouwwereld! 
 
Habovo Afbouw BV is een afwerkingsbedrijf dat alle facetten van de natte afbouw uitvoert en in het bezit is van het Stuckeurmerk en het VCA-certificaat. 
Habovo Afbouw BV is een bedrijf dat de volledige binnenafwerking als het gaat om de natte afbouw voor haar rekening neemt. Te denken valt dan aan het plaatsen van volgipswanden, het monteren van gasbetonpanelen, het berapen en pleisteren van alle binnenwanden, spackspuiten en het aanbrengen van sierpleister en/of een andere wandafwerking. Maar ook gevelisolatie en gevelstucwerk behoren tot het pakket. Als laatste kan er door Habovo Afbouw akoestisch spuitpleister worden aangebracht in ruimten waar hoge akoestische eisen worden gesteld. 
 
Massieve lichte scheidingswanden 
 
Hieronder verstaan wij lichte scheidingswanden die gebouwd zijn met gipsblokken of gasbeton. Habovo heeft meerdere ploegen die deze werkzaamheden voor de stucadoor verrichten. Ook de afwerking van deze wanden kan direct door deze ploegen worden gedaan. 
 
Stucwerk binnen 
 
Metselwerk, gasbeton, prefab en gestort beton: de stucadoors van Habovo Afbouw stukadoren op elke ondergrond. Handmatig of machinaal worden alle ondergronden met een gipsgebonden of cementgebonden product afgewerkt. Niet alleen het berapen van de woning kan worden gedaan, maar ook het afwerken van de beraapte wanden. Sierpleister, Italiaans stucwerk, sausklaar, alles kan naar gelang de eisen van de opdrachtgever worden gedaan. 
 
Wandafwerkingen 
 
Onze stucadoors kunnen wanden met de meest uiteenlopende produkten afwerken. Zo kunnen er sierpleisters op aangebracht worden. Maar ook kunnen de wanden voorzien worden van Italiaanse stucafwerkingen. Uiteraard kunnen de wanden ook sausklaar worden opgeleverd, zodat enkel een muurverf voldoende is. Ook kan de muurverf door een van onze mensen opgebracht worden. 
 
Spackspuiten 
 
Nadat een woning is gestucadoord, worden plafonds in nieuwbouwwoningen veelal met een spuitpleister afgewerkt. Dit kan met een normale spuitpleister maar daar waar hoge eisen aan de afwerking worden gesteld, kan het uiteraard ook met hoogwaardige spuitpleisters gedaan worden. Daarnaast kunnen in nieuwbouw maar zeker ook in de renovatiebouw wanden en plafonds worden afgewerkt met een akoestisch spuitpleister. 
 
Gevelstucwerk 
 
Habovo Afbouw BV is ook de partner als het gaat om gevelstucwerk. Doordat er veel kennis aanwezig is, kan Habovo de juiste oplossing bieden voor het stukadoren van een buitengevel. Gesteund door een aantal vooraanstaande leveranciers kan er voor elke vraag een oplossing geboden worden. 
 
Gevelisolatie 
 
Thermische isolatie van buitengevels is zeker een specialisme van Habovo Afbouw. Niet alleen het aanbrengen van gevelisolatie behoort tot de werkzaamheden, maar ook zeker de gehele voorbereiding ziet Habovo Afbouw als een van haar belangrijkste taken. Door de samenwerking met een aantal toonaangevende fabrikanten kan voor elk project het juiste advies worden gegeven. Uiteraard is het mogelijk om dit volledig onder een verzekerde garantie uit te voeren.