Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Gebr Rolvink in IJmuiden
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats IJmuiden

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Gebr Rolvink
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Gebr Rolvink
Herculesstraat 40
1973VP IJmuiden

tel: 06-54681293

Extra informatie

Onze diensten met betrekking tot ons stucwerk voor de regio Haarlem   
Voor stucwerk en diensten van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen bent u bij ons stucadoorsbedrijf voor Haarlem aan het juiste adres. Wij doen alles met betrekking tot stucadoorswerk, zoals:  
 
Stucadoors- en sierpleisterwerk 
 
Onder sierpleister worden diverse producten verstaan met verschillende soorten korrelstructuren en korreldiktes. Sierpleister is stucwerk dat bekend staat om de grote diversiteit aan kleuren en stijlen. Een van de positieve eigenschappen van sierpleister voor uw stucwerk is dat het een harde wandafwerking heeft waardoor beschadigingen vrijwel nooit voorkomen. Sierpleister heeft een grote kleurvastheid en is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Spachtelputz, een type sierpleister, is overschilderbaar met ieder type latex. Het is daarbij mogelijk om op de reeds aangebrachte sierpleister een decoratieve toplaag aan te brengen zoals parelmoer en verschillende afwerkingen voor een nog mooier resultaat. Het team van ons stucadoorsbedrijf voor Haarlem vertelt u graag meer over de mogelijkheden van dit specifieke stucwerk.  
 
Renovatie- en restauratiewerk 
 
Heeft u beschadigingen aan uw stucwerk? Dan is ons stucadoorsbedrijf de aangewezen partij deze te restaureren of te renoveren. Wij zorgen ervoor dat uw stucwerk er weer als nieuw uitziet. Neem contact op als u ons stucadoorsbedrijf wilt inzetten voor gedegen renovatie- en restauratiewerk in de regio van Haarlem. 
 
Glanspleister 
 
Glanspleister is een nieuwe decoratieve manier van het afwerken van het stucwerk. Het heeft de eigenschap van tegelwerk en kan dus ook worden toegepast in bijv. badkamer en keuken maar natuurlijk ook in elke andere ruimte voor een originele look. Vraag ons naar de mogelijkheden, want deze zijn legio. Van marmer- tot betonlook. Ons stucadoorsbedrijf is in het bezit van een uitgebreide stalenkoffer en we zijn uiteraard volledig geschoold en professioneel in het uitvoeren hiervan.

Specialiteit
  • Stucwerk 
  • Sierpleisterwerk 
  • Renovatie 
  • Restauratie 
  • Glanspleister 
  • Snel 
  • Netjes 
  • Goed