Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Van der Gulik in Hoorn
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Hoorn

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Dijkgraaf 8
1689 WG Hoorn

tel: 06-22040896

Extra informatie

De passie voor het stucadoorsvak wordt op deze site beknopt uitgelegd om een goede eerste indruk te krijgen van wat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Drie generaties lang aan ervaring en verfijning van onze stucadoortechnieken is moeilijk in woorden uit te beelden, maar het beste te zien aan het eindresultaat. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden, groot of klein. Zowel nieuwbouw-, verbouwing- als renovatiewerkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd. Stucadoorsbedrijf Van der Gulik zijn werkzaam in heel West-Friesland.   
Stucadoorsbedrijf Van der Gulik is gevestigd op Dijkgraaf 8 te Zwaag (gemeente Hoorn). Door de inmiddels 18 jaar ervaring in het vak, kunt u altijd rekenen op een deskundig advies en een professionele uitvoering. 
 
Het bedrijf is in 2003 opgericht, na jaren een V.O.F. te zijn geweest. Stukadoorsbedrijf B. van der Gulik is daardoor een vertrouwd adres voor zowel bedrijf als particulier. Van der Gulik is een gevestigde naam in de stucadoorswereld. Het vak is van generatie op generatie doorgegeven. Zowel ambachtelijk, traditioneel en trendy stukwerk (onder andere Pandomo) worden door ons uitgevoerd. 
 
Hoe dan ook; kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel! 
 
U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken met ons voor een uitgebreide uitleg, want wij weten als geen ander dat elke klus persoonlijk moet worden aangepakt.