Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Brinks in Hengelo
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Hengelo

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Brinks
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Brinks
Meijersweg 33
7553AX Hengelo

tel: 074 2425080

Extra informatie

Hét adres voor de particulier.   
Bent U als particulier op zoek naar een stucadoors-bedrijf dat net iets meer te bieden heeft dan bent U bij ons aan het juiste adres. 
 
Wij staan voor U klaar met tips en adviezen én kennis van de nieuwste produkten. Onze mensen zijn gespecialeerd in werkzaamheden bij particulieren waarbij kwaliteit voorop staat. 
 
Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten, nieuws uit de sector en overige actualiteiten die voor u van belang kunnen zijn. 
 
Neem gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord! 
 
Hét bedrijf in Oost-Nederland voor kwaliteit en vakmanschap in wand- en plafondafwerking. Ook voor professionele restauratie en renovatie van stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Alle werken worden door ons professioneel en met uiterste precisie uitgevoerd, of het nou om een toiletruimte gaat, of om een complete nieuwbouw woning, de tevredenheid van de klant staat bij ons op de eerste plaats. 
 
Een vrijblijvend, persoonlijk gesprek vooraf waarbij alle wensen van de klant worden besproken, leidt tot de meest scherpe offerte en voor de meest strakke afwerking. 
 
Kortom, Stucadoorsbedrijf Brinks staat voor kwaliteit en vakmanschap!  
 
Wat kunnen wij voor u doen? 
 
  • Alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden in zowel de nieuwbouw als de renovatie 
  • Spack-spuitwerk 
  • Sierpleisterwerk