Stucadoor
Links | Disclaimer
Villa Stucwerken BV in Heerde
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Heerde

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVilla Stucwerken BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Villa Stucwerken BV
Eperweg 27
8181ET Heerde

tel: 0049 (0) 286524

Extra informatie

Voor Villa Stucwerken is met meer dan 10 jaar ervaring in de “stuc”wereld geen klus te gek! Van monumentale panden tot nieuwbouw, van de rotsen in de Zwaluwhoeve tot prachtige in originele stijl gestuukte buitengevels. Alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden verrichten wij met uiterste precisie. Ons motto is dan ook kwaliteit voor alles. Bovendien zijn wij door heel Nederland en de deelstaat Nord Rhein Westfalen in te huren zelfs tijdens de Bouwvak vakantie.   
Wij maken uiteraard alleen gebruik van kwalitatief materiaal. 
 
Ons vakmanschap bestaat niet alleen uit strak stucwerk, maar staat ook voor schoon en netjes werken. Veel tevreden klanten kunnen dit beamen. 
 
Wat we voor u kunnen doen 
 
Pleisterwerk 
 
Pleisterwerk en raapwerk is glad stucwerk dat naar wens wordt aangebracht op wanden en plafonds. Glad stucwerk kan worden onderverdeeld in drie categorieën, tegelklaar, sausklaar of behangklaar. Pleisterwerk is een bewerking bestaande uit een gips laag met, afhankelijk van de ondergrond, een dikte van ca. 2 mm tot 1,5 cm. 
 
Sierpleister/ Spachtelputz 
 
Spachtelputz is een afwerking waarbij steentjes van ca. 1 tot 3 mm zorgen voor een egale korrelige structuur die al dan niet in wit, in meer dan duizend kleuren kan worden aangebracht. Spachtelputz kan naar wens op wanden en plafonds worden aangebracht maar meestal wordt voor alleen de wanden gekozen. Spachtelputz is een binnen en buitenkwaliteit sierpleister op kunstofbasis met een grote kleurvastheid en een groot waterdamp doorlatend vermogen. Het is teven boen- en stootvast. Het is overschilderbaar met elke latex. 
 
Lijsten en ornamenten 
 
Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten 
en sfeer in uw huiskamer te brengen of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning, 
een ornamentenplafond geeft net dat stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis. 
 
Schuurwerk 
 
Schuurwerk is een laag gips dat tijdens de verharding wordt opgeschuurd met een sponsspaan. Dit geeft een “vlammend” effect. Schuurwerk wordt vaak gebruikt in natte cellen zoals de keuken of badkamer waardoor het schuurwerk geen water opneemt. 
 
Gipsspuit voor grote oppervlakten 
 
Onze gipsspuit kan worden ingezet bij grote oppervlakten. 
 
Spackpleister aanbrengen 
 
Spacken is een afwerking waarbij een pleister onder hoge druk op het te bewerken deel gespoten wordt. De pleister wordt verneveld en hiermee kan een fijne of grove textuur worden behaald. Het spuiten is een bewerking die tegenwoordig vooral in nieuwbouwwoningen op betonnen breedplaatplafonds wordt toegepast. 
 
Gevels/ Buitenwerk 
 
De vormen en de kleuren van stucadoorswerk kunnen van een gevel een waar kunstobject maken. Isolatieplaten of schoonmetselwerk kan worden afgewerkt met een sierpleister maar kan ook worden afgewerkt met cementgebonden producten. Buitenwerk kan worden toegepast bij een reeds gestucadoord huis of als u uw huis een ander aangezicht wilt geven. In het tweede geval is het raadzaam bij de gemeente te informeren of u dit zonder vergunning mag doen. Vaak kan reeds gestucadoord buitenwerk worden gerepareerd. Indien het bestaande werk in zeer slechte staat is kan er voor worden gekozen de gehele gevel opnieuw te smeren. U kunt ook alleen een zogenaamde smetrand/ spatwaterrand laten aanbrengen of repareren. Een smetrand/spatwaterrand is een witte of grijze gestucadoorde rand veelal te zien bij oude boerderijen. Een smetrand/spatwaterrand beschermt tegen optrekkend en neerslaand vocht. 
 
Italiaans stucwerk 
 
Italiaans pleisteren werd vooral toegepast in de 16e en 17e eeuw. In de loop der tijd zijn er verschillende technieken ontwikkeld, waardoor een glad, glanzend oppervlak of oppervlakte met reliëf wordt verkregen. Italiaans stucwerk kan door de spaantechniek een “marmer effect” geven en is in diverse kleuren leverbaar. Italiaans stucwerk kan leent zich van openhaard tot natte ruimtes. Kijk voor meer informatie www.rigowandstyling.nl 
 
Lijsten, ornamenten en plinten 
 
Lijsten, ormanenten en plinten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen. Of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning een ornamentenplafond geeft net dat stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis. Lijsten, ornamenten en plinten zijn in zeer veel vormen kant en klaar te verkrijgen. Indien de gewenste vorm er niet bij zit of u wilt dat uw lijst traditioneel wordt gemaakt, dan kan de stucadoor de gewenste vorm zelf trekken. Ook het restaureren van bestaande lijsten, ornamenten en plinten behoord tot de mogelijkheden. 
 
Togen 
 
Doormiddel van toogprofielen is het bij alle openingen mogelijk een toog te creeren. Als het kozijn uit de muur verwijderd is en met gipsplaat de rondingen in de hoeken zijn gevormd, kan door middel van een toogprofiel de te plaatsen uitwendige hoek rond worden gemaakt. 
 
Plintfiguren 
 
Plintfiguren zijn figuren gemaakt doormiddel van stucstoppen. Een plintfiguur kan worden aangebracht om een dartbord in op te hangen of een zeer dierbare foto of mooi schilderij. Maar ook bijvoorbeeld een naam in 3D. 
 
Reparatie 
 
Ook het restaureren van bestaande plafonds, het kopieren van bestaande lijsten en ornamenten behoren tot ons dagelijks werk. Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken. 
 
Badkamers, keukens en toilet 
 
Afhankelijk van uw keuze kan uw badkamer of keuken gestucadoord worden met gips, Italiaans stucwerk of een cementgebonden mortel. Keukens worden daar waar geen risico op spatten is vaak glad gepleisterd. Daar waar wel risico op spatten is of in uw “natte hoek” kunt u kiezen voor Italiaans stucwerk of tegelklaar stucwerk waarna de tegelzetter deze plek kan voorzien van een door u gekozen tegel. 
 
Kelders 
 
U wilt uw kelder netjes afwerken met een gepleisterde gipslaag of u heeft een vochtprobleem, wij lossen het voor u op. Vochtproblemen worden grondig aangepakt doormiddel van slemmeren, injecteren en afdichten. Hiervoor gebruiken wij enkel hoogwaardige goedgekeurde materialen. 
 
Sausen 
 
Na het stucadooren van de muren kan indien gewenst latex sauswerk in de door u gekozen kleur op de muur worden aangebracht. Uiteraard wordt dit met uiterste precisie en allen met de juiste materialen voor u verricht. 
 
Afdekken en afplakken 
 
U hoort voordat u een stucadoor gaat inhuren van uw kennissen en collegae vast veel spookverhalen over de rommel en viezigheid die het stucadoren met zich meebrengt. Hier hoeft u bij Villa Stucwerken geen angst voor te hebben. Wij plakken alle ramen, kozijnen, deuren en vaste kasten evenals uw vloer netjes af. Ons afval voeren wij indien gewenst zelf voor u af. Voordat wij het pand verlaten wordt overal als toevoeging nog een spons en bezem over gehaald. U zal nauwelijks zien dat wij zijn geweest.