Stucadoor
Links | Disclaimer
Keyl Stucadoorsbedrijf in Hattem
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Hattem

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VKeyl Stucadoorsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Keyl Stucadoorsbedrijf
Hendrikjesweg 29
8051ZC Hattem

tel: 038-4441380

Extra informatie

Reeds 60 jaar hebben wij door vakmanschap, kwaliteit en service veel bedrijven en particulieren mogen verblijden met onze diensten en producten.   
Wij zijn gespecialiseerd in stukwerk, renovatie en restauratie werkzaamheden. Beton ciré is een product waar we specialist in zijn. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor uw stukwerkzaamheden of een offerte aanvragen. We horen graag van u. 
 
Al 60 jaar meesterwerk! Van klassieke ornamenten tot betonlook 
 
Wat je doet, moet je goed doen, vinden wij bij Keyl Stucadoorsbedrijf. Daarom leveren we alleen de beste kwaliteit en service. Of het nou om raap- en pleisterwerk, spuitwerk, sierpleister, buitenlandse effecten, decoratieve afwerking of kleuradvies gaat. 
 
Uw vraag is het begin … 
We denken niet in producten, maar in antwoorden op uw vragen. We komen bij u thuis kijken. Zodat we een goede inhoudelijke inventarisatie kunnen maken. En u kunnen adviseren over de beste oplossing. U krijgt van ons een heldere en begrijpelijke offerte. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. En dat is veel. We werken netjes, vegen rommel op, zijn flexibel en werken gemakkelijk samen met andere mensen die in uw huis aan de slag zijn. 
 
… ons vakmanschap het antwoord  
Keyl Stucadoorsbedrijf bestaat zestig jaar. En in die tijd hebben we het vertrouwen van veel stucadoors en klanten gewonnen. Logisch dus dat we met vrijwel al onze klanten langdurige relaties hebben. Vakmanschap staat bij ons centraal. We beheersen klassieke technieken én werken met innovatieve methodes. Zo maken wij nog zelf traditioneel gipswerk zoals ornamenten en lijsten. Maar we isoleren net zo eenvoudig uw buitengevel met de modernste middelen. 
 
Door kwaliteit en service hebben we al die jaren zowel bedrijven als particulieren mogen verblijden met onze diensten en producten.