Stucadoor
Links | Disclaimer
HS stucadoors- en schildersbedrijf in Groningen
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Groningen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VHS stucadoors- en schildersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
HS stucadoors- en schildersbedrijf
Zandsteenlaan 177
9743 TM Groningen

tel: 050 5791761

Extra informatie

De kracht van een familiebedrijf   
HS stucadoors- en schildersbedrijf in Groningen, is al meer dan twintig jaar een begrip in de bouwwereld. Sinds 2007 is de tweede generatie Sibers in het bedrijf toegetreden en heten we Hans Sibers en Zn. VOF. 
De hoge kwaliteit van ons werk op het gebied van afbouw-, stucadoors- en schilderwerkzaamheden heeft een grote kring zeer tevreden klanten opgeleverd, in de particuliere sector en in het bedrijfsleven. 
 
We denken met u mee over de uit te voeren werkzaamheden en adviseren u vakkundig hoe ze op de beste wijze uitgevoerd kunnen worden. Maatwerk.  
 
De betrouwbaarheid van een organisatie 
 
Als erkend leerbedrijf zijn we aangesloten bij het Bedrijfsschap Afbouw (BA) en de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven (NOA). 
We werken dan ook met de NOA-Afbouwgarantie, die is opgesteld samen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Hiermee heeft u vijf jaar garantie op binnenwerkzaamheden en drie jaar op buitenwerkzaamheden conform de regels van de NOA-Afbouwgarantie.