Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Van Zalk in Epe
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Epe

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Van Zalk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Van Zalk
Thorbeckestraat 6
8161DP Epe

tel: 0578 - 843564

Extra informatie

Mijn naam is Hans van Zalk. Ik ben al 24 jaar werkzaam als stucadoor. In die 24 jaar heb ik veel ervaring opgedaan wat mij tot een kwalitatief goede vakman maakt.   
Naast het stucwerk kunt u bij mij ook terecht voor restauratie en renovatie, zo ben ik bijvoorbeeld regelmatig werkzaam geweest op Paleis 't Loo te Apeldoorn. Daarnaast staat kwaliteit en netheid hoog op mijn lijstje, hier sta ik dan ook om bekend. 
 
Bij mij bent u verzekerd van goed vakwerk voor een goede prijs. Bent u benieuwd naar mijn werkzaamheden, neem dan gerust de tijd om op de site te kijken voor meer informatie. U kunt ten alle tijden contact opnemen, ik sta u graag te woord!  
 
 
Stukadoorsbedrijf van Zalk houdt zich bezig met: 
 
Restauratie Renovatie Stukwerk en Afbouw 6% BTW regeling: Er is besloten dat de 6% btw regeling nog blijft bestaan. Waar u aan moet voldoen leest u hier beneden. Uw voordeel dus 13% Voorwaarden 6% BTW: Voor buiten en binnenstukwerk aan particuliere woningen die ouder zijn dan 2 jaar wordt 6% BTW in rekening gebracht i.p.v 19% BTW. Wat is een particuliere woning: Woning in particulier eigendom Huurwoningen door particulieren bewoond Bejaardentehuizen Verpleeghuizen en zorginstellingen Aanleunwoningen Studentenwoningen Kloosters (Zover deze worden gebruikt voor permanente bewoning.) Tweede woning (Zover permanente bewoning is toegestaan.)