Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Stucado in Eindhoven
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Eindhoven

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf Stucado
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf Stucado
Zandschuit 95
5658 AB Eindhoven

tel: 06 21526745

Extra informatie

Wie is stucado?   
Stucadoorsbedrijf Stucado is een stucadoorsbedrijf met jarenlange ervaring in allerhande stucwerk. Een stucadoors uit Eindhoven met veel kennis en waar we service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Eigenaar is Dennis Willems, een stucadoor met meer dan 10 jaar ervaring. Door samen te werken met een aantal zeer ervaren stucadoors biedt Stucadoorsbedrijf Stucado u het beste in kwaliteit en service. Niets is voor ons te gek en door een grote diversiteit te hanteren in afwerking mogelijkheden kunnen we elke uitdaging aan. 
 
Stucadoorsbedrijf Stucadoor werkzaamheden 
 
Wij kunnen voor u ondere andere de volgende werkzaamheden uitvoeren: sierpleisters, glad pleisterwerk, italiaans pleisterwerk, tadelakt, frescolori, spachtelpleister, spuitpleister. Uiteraard kunt u contact opnemen met ons voor een vrijblijvend advies. 
 
Stucadoorsbedrijf Stucado de kracht in stucwerk! 
 
 
Werkzaamheden 
 
Wij kunnen voor u ondere andere de volgende werkzaamheden uitvoeren: sierpleisters, glad pleisterwerk, italiaans pleisterwerk, tadelakt, frescolori, spachtelpleister, spuitpleister. Bent u op zoek naar iets bijzonders neem dan vrijblijvend contact op, wij kunnen u adviseren over diverse oplossingen. Als stucadoor hebben wij jarenlange ervaring in allerhande stukwerk. 
 
Stucadoorsbedrijf Stucado de kracht in stucwerk!