Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf H F Slootjes in Eindhoven
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Eindhoven

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf H F Slootjes
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf H F Slootjes
Aanschot 87
5629GZ Eindhoven

tel: 040-2480250

Extra informatie

Welkom bij Stucadoorsbedrijf H F Slootjes   
Stucadoorsbedrijf H F Slootjes is gevestigd in Eindhoven en is een regionaal opererend stucadoorsbedrijf met al ruim 25 jaar ervaring in zowel woning- als utiliteitsbouw, alsmede de particuliere sector. 
 
Stucadoorsbedrijf H F Slootjes is een bedrijf met circa vijftien stucadoors en spackspuiters. Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Wij verrichten alle voorkomende traditionele en moderne spuit- en stucadoorswerkzaamheden. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. Jaarlijks bieden wij twee plaatsen aan leerlingen van het ROC aan, school voor afbouw en afwerkingstechnieken, die het vak willen leren. Zo hebben wij stucadoors in dienst die wij zelf hebben opgeleid. 
 
Ieder jaar worden wij in het kader van de Erkeningsregeling aan een strenge algemene, milieu en technische controle onderworpen. Ook de aspecten op het gebied van de Arbocatalogus voor de Afbouw komen aan de orde. Ieder jaar ontvangen wij de verklaring dat wij voldoen aan de Afbouwkeur, Hét Keurmerk voor Vakwerk!

Specialiteit
  • Spackspuiten 
  • Stukadoorswerk 
  • Sierpleister