Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Eindhoven in Eindhoven
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Eindhoven

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Lottistraat 15
5654AW Eindhoven

tel: 06-29494646

Extra informatie

Welkom bij stucadoorsbedrijf Eindhoven. Via deze weg willen wij u kennis laten nemen van ons stucadoorsbedrijf.   
stucadoorsbedrijf eindhoven Stucadoorsbedrijf Eindhoven is een klein stucadoorsbedrijf gevestigd in Eindhoven. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van stukadoren draaien wij mee in zowel de particulieren branche als in de utiliteitsbouw. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om strak stucwerk, het schilderklaar pleisterwerk tot en met de spachtelputz. Ook is Stucadoorsbedrijf Eindhoven gespecialiseerd in het 'uitrapen' van zwembaden en natte cellen. Dit gebeurd met cement gebonden pleisters onder advies van Schönox. 
 
Wij weten als geen ander welke eisen er aan een ondergrond en het gebruikte materiaal wordt gesteld. Deze kennis wordt gehaald door ervaring en regelmatige bijscholing. 
Vraag hier gratis een offerte aan, of bel voor een vrijblijvend advies.  
 
 
Over Stucadoorsbedrijf Eindhoven 
 
stucadoor eindhoven Stucadoorsbedrijf Eindhoven levert vakwerk volgens de branche geldende keurmerken voor zowel het traditioneel als machinaal stucwerk. 
Kennis en ervaring 
 
We beschikken over de juiste kennis en ervaring benodigd in het stucadoorsvak. Tevens kennen wij alle mogelijkheden op het stucadoors gebied. Hierdoor kunnen wij uw woonwensen feilloos interpreteren en u voorzien van advies op maat. We weten welke eisen er aan een ondergrond en aan het gebruikte materiaal moeten worden gesteld.