Stucadoor
Links | Disclaimer
Destukadoor.com in Dronten
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Dronten

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VDestukadoor.com
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Destukadoor.com
Thomsonstraat 190
8251 TW Dronten

tel: 06-54355306

Extra informatie

Destucadoor.com is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het particuliere segment.  Wij voeren derhalve ook wel eens opdrachten uit voor de zakelijke markt. 
 
Er word veel aandacht besteed aan het voor- en natraject d.w.z. Indien nodig wordt de vloer afgedekt met stucloper (geplastificeerd karton), wandcontactdozen en schakelaars worden voor de werkzaamheden van de wand gedemonteerd en na de werkzaamheden worden deze weer terug geplaatst, tevens worden de radiatoren van de wand gehaald (mits deze een afsluiter bij de radiator heeft) en na de werkzaamheden weer terug geplaatst en wordt de ketel weer bij gevuld en ontlucht.  
 
Wij voeren alle werkzaamheden uit wat met stukadoren te maken heeft m.u.v. spacspuiten te weten: 
 
  • Wanden uitvlakken 
  • Wanden pleisteren 
  • Wanden sierpleisteren (spachtelputs, barokpleister, structuurpleister enz.) 
  • Plafonds schuurwerk (halve maantjes) 
  • Plafonds pleisteren (sausklaar) 
  • Het sauzen van de wanden en de plafonds 
  • Buitengevels stukadoren 
 
 
Voor het stukadoren van kleine oppervlakten werken wij nog op de ouderwetse ambachtelijke manier, voor de grotere oppervlakten maken wij gebruik van een gipsspuit. 
Indien wij de gepleisterde wanden en plafonds voor u sauzen dan worden deze eerst zeer glad machinaal opgeschuurd met korrel 240 schuurpapier en dan wordt met een airless-spuit de latex aangebracht, het voordeel hier van is dat u geen banen en strepen ziet en er één zeer strak geheel ontstaat. 
 
Profiteer nu van het lage btw tarief