Stucadoor
Links | Disclaimer
Onderhoudsbedrijf A. J. van den Berg in Capelle aan den ijssel
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Capelle aan den ijssel

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VOnderhoudsbedrijf A. J. van den Berg
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Onderhoudsbedrijf A. J. van den Berg
Da Costasingel 5
2902 AC Capelle aan den ijssel

tel: 010 4513793

Extra informatie

Hier moet u zijn voor tegelwerk, stukadoren,  metselen en voegen plus complete verbouwingen. 
Welkom bij van den Berg in Capelle a/d IJssel 
 
Tegelen, betegelen, plavuizen en tegelvloeren leggen, stukadoren en sierpleister werkzaamheden zoals spachtelputz en granol. Ook voor metselen en voegen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een uitbouw aan uw woning realiseren of een badkamer laten vernieuwen? Wij zijn stucadoor, metselaar, tegelzetter en zijn u graag van dienst! Onderhoudsbedrijf A.J. van den Berg is een relatief klein, allround bedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel. 
We werken voor zowel particulieren als ook voor bedrijven. Wij verzorgen de totale verbouwing van uw woning of bedrijfspand van kelder tot zolder. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen van gespecialiseerde groothandels. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer dan kunt u in de showroom van onze leveranciers de tegels en het sanitair uitzoeken. Wij maken voor u een showroomafspraak. Als relatief klein bedrijf kunnen we werken voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. En omdat u uw wensen doorneemt met de persoon die het later zelf gaat uitvoeren werkt het heel prettig want hij weet waar hij het over heeft. Kijk verder op onze site voor meer info over de diverse disciplines en bekijk foto's van diverse door ons afgeleverde projecten. Wilt u snel contact bel dan even het bovenstaande nummer … 
 
Stucwerk wordt op buitengevels toegepast maar ook op binnenmuren. Ook een oude pui met scheuren of afgebrokkelde stukken maken we weer als nieuw! Stuc- of sierpleisterwerk op binnenmuren, zoals spachtelputz en granol zijn zeer fraai om te zien. Voor een volmaakt resultaat moeten de wanden egaal zijn. Mochten uw wanden niet egaal genoeg zijn dan stucen we deze allereerst glad en strak om vervolgens een mooie sierpleister aan te brengen. Moderne sierpleisters zijn plezierig in onderhoud omdat ze hard zijn, stootvast, afwasbaar en zelfs door en door gekleurd waardoor kleine beschadigingen vrijwel niet zichtbaar zullen zijn. Sommige Sierpleister soorten zijn ook toepasbaar in de nieuwbouw vanwege de elastische en flexibele eigenschappen waardoor eventuele werkingen van de wand worden opgevangen.