Stucadoor
Links | Disclaimer
Van der Putten stucadoors in Amsterdam
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Amsterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVan der Putten stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Van der Putten stucadoors
Pleimuiden 14d
1046 AG Amsterdam

tel: 088-7440070

Extra informatie

Bedrijfsprofiel   
Van der Putten stucadoors is 20 jaar geleden opgericht als stucadoorsbedrijf, maar ondertussen zijn wij ook gespecialiseerd in afbouw en vochtwering. 
 
Onze onderscheidende vermogen schuilt in het feit dat wij zowel kleine stukwerkreparaties alswel grote projecten kunnen uitvoeren. Het maakt ons niet uit of er ornamenten moeten worden gerepareerd, een badkamer moet worden gerenoveerd of een kelder waterdicht moet worden. 
 
Met bezieling wordt de onderneming gedreven door Wil van der Putten en is de technische know-how goed vertegenwoordigd. Tezamen met onze gemotiveerde werknemers durven wij elke opdracht aan en zullen wij er alles aan doen om een kwalitatief hoogwaardig afwerkingsniveau te bereiken. Neem gerust contact met ons op als u nog meer informatie wilt, wij staan u graag te woord. 
 
Van der Putten stucadoors, de specialisten op het gebied van stukwerk, afbouw en vochtwerende werkzaamheden. 
 
Van der Putten stucadoors is al ruim 20 jaar succesvol in het renoveren van woningen, bedrijfspanden, woonboten en andere constructies. 
 
We onderscheiden ons door zeer klantgericht te opereren door enerzijds een kwalitatief hoog afwerkingsniveau te realiseren en anderzijds het ongemak van herstelwerkzaamheden te beperken. Dit resulteert in tevreden opdrachtgevers en tevreden gebruikers. 
 
Stukwerk 
 
Van oorsprong is Van der Putten stucadoors een stucadoorsbedrijf die alle stucadoorsdisciplines beheerst. Het maakt ons niet uit of het behangklaar moet worden opgeleverd of glad schuurwerk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze werkzaamheden efficiënt uitvoeren, uiteraard met oog voor kwaliteit. 
 
Afbouw 
 
Naast de diverse stucadoorstechnieken realiseren wij ook veel afbouwopdrachten. Veel badkamers en keukens worden door ons gerenoveerd waarbij de verschillende disciplines naadloos op elkaar aansluiten. Uiteraard wordt alles NEN gecertificeerd uitgevoerd. 
 
Vochtwering 
 
Ook zijn wij zeer vakkundig in het verhelpen van vochtproblemen. Door onze unieke werkwijze kunnen wij langdurige garanties verstrekken. En wij werken met een aanneemsom, dat houdt in dat er geen nare financiële verrassingen achteraf zijn.