Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf D Weyt in Amstelveen
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Amstelveen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf D Weyt
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf D Weyt
Grote Beer 193
1188AZ Amstelveen

tel: 06-24278958

Extra informatie

Stukadoorsbedrijf D. Weyt is een allround stucadoorsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van wand- en plafondafwerking.    
Hierbij kunt u denken aan onder andere: 
 
 • het restaureren en repareren van monumentale panden; 
 • het uitrapen van wanden en plafonds; 
 • het schilderklaar afwerken van wanden en plafonds; 
 • het behangklaar afwerken van wanden; 
 • het aanbrengen van sierpleisters op binnen- en buitenmuren; 
 • het aanbrengen van lijsten en ornamenten. 
 
Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten verfspuiten van uw woning.  
 
Een gedegen opleiding, vakmanschap en jarenlange werkervaring geven u de zekerheid dat wij kwaliteit leveren. 
 
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en Bedrijfschap Afbouw, u bent derhalve verzekerd van garantie en vakwerk.  
 
Bij Stukadoorsbedrijf D. Weyt heeft u ruime keuze uit verschillende afwerkingen. Of u voorkeur uitgaat naar klassiek, basic of modern, bij ons bent u aan het juiste adres.  
 
Bij Stukadoorsbedrijf D. Weyt volgen wij regelmatig cursussen om u een zo goed mogelijk aanbod van nieuwe afwerkingstechnieken aan te kunnen bieden. Hier vindt u een greep uit de verschillende technieken die wij voor u kunnen verzorgen. 
 
Heeft u uw wanden en plafonds laten stucen en wilt u alles nog afwerken met latex of muurverf? Ook hiervoor bent u bij Stukadoorsbedrijf D. Weyt te Amstelveen aan het juiste adres. Voor meer informatie over het professioneel laten verfspuiten van uw woning klik hier.  
 
Uiteraard adviseren wij u graag over alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Indien gewenst kunnen wij zelfs een voorbeeld staal voor u maken, zodat u een goed beeld krijgt van het resultaat. 
 
Pleisterwerk 
 
Glad pleisterwerk vormt de basis voor uw wanden en plafonds. Onder pleisterwerk verstaat men het 'glad en strak' maken van bestaande wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel. 
 
Bij pleisterwerk heeft u keuze uit twee kwaliteiten: behang-klaar en saus-klaar. Nadat de muren gepleisterd zijn, kunt u de muren naar eigen wens afwerken. Het vakmanschap van de stucadoor staat garant voor een spiegelgladde muur.  
 
Voor voorbeelden van door Stukadoorsbedrijf D. Weyt gepleisterde woningen klik hier. 
 
 
Raapwerk 
 
Raapwerk heeft als doel de muur uit te vlakken. Met name in monumenten maar ook in nieuwbouw woningen zijn de muren zelden geheel vlak. Soms wordt een vlakke ondergrond vereist (bijv. voor het verlijmen van tegels) maar ook strijklicht over een niet geheel vlakke muur of plafond kan bijzonder storend zijn.  
 
Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te "rapen". Raapwerk kan ook worden toegepast op rondingen zoals bij openhaarden en trapwrongen. Daarnaast kunnen in raapwerk togen en andere ronde profielen worden verwerkt.  
 
Schuurwerk 
 
Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stucadoor. Het heeft een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking op uw plafond. Het droogt egaal wit op en hoeft niet meer gesausd te worden. Schuurwerk kan aangebracht worden met een dikte varierend van 5 tot 10 mm en moet in 1 keer aangebracht en afgewerkt worden door de stucadoor om een mooi egaal schaduweffect te creeren. Schuurwerk is niet stootvast en daarom minder geschikt voor wanden. Let op; bij het sausen van deze pleister gaat een gedeelte van de structuur verloren.

Specialiteit
 • Sierpleister 
 • Pleisterwerk 
 • Lijstwerkenornamenten 
 • Raapwerk,Granol 
 • Wand-enplafondafwerking 
 • Restauratieenreparatie 
 • Verfspuiten 
 • Stucadoor,Stukadoor 
 • Ervaring 
 • Kwaliteit