Stucadoor
Links | Disclaimer
Stucadoorsbedrijf Flevostuc in Almere
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Almere

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Cissy van Marxveldtstraat 80
1321 LP Almere

tel: 036-5374546

Extra informatie

100% stukwerk met 15% korting !!!   
Voor woningen ouder dan 2 jaar mag ook na 1 Oktober 2012 stucadoorswerk tegen het verlaagde BTW-tarief van 6% worden aangeboden. U betaalt dus 15% minder voor stucwerk dat u in of aan uw woning laat uitvoeren! 
 
Het gaat om woningen die bestemd zijn voor permanente particuliere bewoning. Het is dus niet relevant wie de eigenaar is! Dat betekent dat zowel huur- als koopwoningen onder de regeling vallen. Belangrijk is wel dat de woning ouder is dan 2 jaar. Als een huis in meerdere fases gebouwd is (bijvoorbeeld bij aanbouw of verbouw) moet tenminste 50% ouder zijn dan 2 jaar. Het is zelfs zo dat het stukadoren van een nieuwe aanbouw van een oud huis onder het lage tarief valt. 
 
Het maakt niet uit of het werk binnens- of buitenshuis plaatsvindt. Garages, schuren, serres en aan-en uitbouwen komen ook in aanmerking voor het verlaagde tarief als zij op hetzelfde perceel liggen als de woning. 
 
Reden te meer om u door ons te laten informeren over de mogelijkheden van stucadoorswerk in uw woning.