Stucadoor
Links | Disclaimer
Dennis Hin Stucadoorsbedrijf in Almere
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Almere

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VDennis Hin Stucadoorsbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Dennis Hin Stucadoorsbedrijf
Dukdalfweg 4
1332BM Almere

tel: 06-54300197

Extra informatie

Onderhoud en Afbouw is verheugd over de maatregel van het Kabinet om stucadoors- en schilderswerkzaamheden te stimuleren met een extra BTW-verlaging.   
Met ingang van vandaag valt stucadoors- en schilderonderhoud aan woonhuizen ouder dan twee jaar onder het lage BTW-tarief. Tot nu toe was dat voorbehouden aan woningen ouder dan vijftien jaar. De woning moet minimaal 2 jaar na het tijdstip van de eerste ingebruikneming zijn !! 
Profiteer nu van dit besluit en laat uw klus door ons doen 
 
De verschillende stucturen van onze sierpleisters bieden veel mogelijkheden om accentwanden te creëren. In de woningbouw geeft dat vooral meerwaarde aan gangen en traphallen, in de duurdere woningbouw of koopwoningen ook op andere plaatsen binnenshuis. Naast toepassing binnen wordt ook buiten meer en meer met sierpleisters gewerkt. 
 
Sierpleisters zijn wit, dat weet iedereen. Ongetwijfeld zullen ze dat voor een groot gedeelte blijven. De creatieve verrassing zit 'm echter in de kleur. Niet in een gerold laagje, maar door en door kleur.