Stucadoor
Links | Disclaimer
Witzand Afbouw in Almelo
Bedrijfsinformatie
<<=Terug naar plaats Almelo

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stucadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stucadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VWitzand Afbouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Witzand Afbouw
De Hop 14
7609 ES Almelo

tel: 06 29588085

Extra informatie

Wij zijn een jonge dynamische onderneming en specialisten op het gebied van stucadoorswerk, spackwerk en sierpleister.   
Op basis van jarenlange ervaring in diverse bouwprojecten kunnen wij tevens totaalbouwprojecten uitvoeren. 
 
Neemt u gerust contact met ons op voor een uitgebreide offerte of meer informatie over onze activiteiten. 
 
Witzand Afbouw is in 2003 begonnen als startende onderneming. Na jarenlange ervaring op het gebied van traditioneel stucadoorswerk in allerlei soorten projecten van groot tot klein in omvang zijn we uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Wij voeren projecten uit in het hele land. 
 
Vakmanschap is in deze tijd schaars. Ons team bestaat uitsluitend uit (traditionele) vakmensen waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. En, wij houden ons aan de afspraken die wij met onze opdrachtgevers maken. 
 
Neemt u gerust contact met ons op om een project te bespreken.  
 
Witzand Afbouw werkt in opdracht van stucadoorsbedrijven, woningbouwverenigingen en particuliere opdrachtgevers. Wij verzorgen naast het traditionele stucadoorswerk ook spackspuitwerk, spachtelpoets, sierpleister, sierlijsten en Ytong afwerkingen. 
 
Wij zijn actief in de utiliteitsbouw, waar projectmatige opdrachten door ons worden uitgevoerd, en in de particuliere sector. Van complete woningen tot aan de kleinere opdrachten staan we graag met ons team voor u klaar. 
 
Witzand Afbouw onderscheidt zich door goede kwaliteit te leveren door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen én we komen onze afspraken na. 
 
Neemt u gerust contact met ons op om een project te bespreken.